tein uuden ruusupuun

UUSI RUUSUPUU

Tein marttojen jouluaskarteluiltaa varten hienon ruusupuun.  Se pääsi mukaan myös grafiikkapajamme joulumyyjäisiin.  Ei myytäväksi vaan pöydän koristukseksi.  Niin vain kävi, että hukkasin sen kotimatkalla.  Puu oli päällimmäisenä isossa kassissani ja liekö tuulenpuuska pudottanut sen, kotiin päästyäni puuta ei enää ollut.  Lähdin etsimään, mutta lumiselta kadulta löytyi vain yksi pudonnut paperiruusu.  Puu taisi päästä uuteen kotiin.

Sopivan oksan löytyminen ei ollutkaan ihan yksinkertaista.  Linnanpuistossa oli pudonneita oksanpätkiä vaikka kuinka paljon, mutta oikeanlaisen etsiminen kesti.  Löytyihän se lopulta, kun varpaat olivat jo jäässä lumessa kahlaamisesta.

 

RUUSUSEPPELE

Paperiruusujen muotoileminen koristepapereista oli jo tuttua puuhaa.  Valmistin jouluviikolla kokonaista kuusi ruususeppelettä.  Kaksi niistä tuikkii kotona, kolme joululahjoina ja yhden myin galleriassamme.  Uusi ruusupuuni on ainutkertainen ja ilonaiheemme talven pimeydessä.

SINISIÄ JA VIHREITÄ RUUSUJA

Anna ja pikkupojat olivat lähdössä meiltä Toukon syntymäpäiville Järvenpäähän.  Ehdotin, että teemme Saana-äidille ruusupuun tuliaisiksi.   Anna valitsi väreiksi turkoosin sävyt.  Hän kävi poimimassa puistosta sopivan oksan.

 

TUORE RUUSUPUU

Koska ulkona satoi vettä, jouduimme kuivattelemaan oksaa tovin, ennen kuin liima tarttui.  Mutta hyvä siitä tuli.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.