koko perhe koolla

VIISI TONTTUA

pe 29.12.2017

Saimme eilen lisää jouluvieraita.  Laura, Miika, Otso ja Visa saapuivat illalla Laviasta Tampereen kautta meille Hämeenlinnaan.

 

PIZZAILLALLINEN

Hemmottelin jouluvieraita kotitekoisilla pizzoilla.  Pojat pitivät tonnikalaversiosta, mutta maistelivat myös suppilovahveropizzaa.  Siitä pisteet.

 

ENTISET KASVISSYÖJÄT TOIVOIVAT JOULULAHJAKSI PIHVIVEITSIÄ

Joulupukki oli jättänyt poikasille täsmälahjoina incubabiet, jotka herättivät kovasti ihastustusta.  Laura ja Miikakin saivat täsmälahjat.  He ovat kulkeneet pitkän tien vegaanivaiheesta lihansyöjiksi.  Pihviveitset vielä puuttuivat, mutta nyt sekin juttu on korjattu.

 

JOULULAHJOJA LÖYTYI VIELÄ JOULUN JÄLKEENKIN

Anna, Samu ja Miska kävivät välillä kotona kääntymässä, mutta palasivat tänään joulunviettoon.  Ilo ja meno oli melkoinen, kun serkukset tapasivat.  Ja miten ollakaan, joulupukki oli jättänyt lisää lahjoja.  Samu ehti jo kysyä, koska on seuraava joulu.  Nyt tätä iloa on riittänyt toista viikkoa.

PIKKULEGOJEN KOKOAMINEN KIINNOSTI KAIKKIA – OTSO OLI SIINÄ LAJISSA MESTARI

Keittelin päivällä kaksi maukasta kalakeittoa.  Poikien keittoon tuli vain perunoita, lohta ja kermaa sekä sopivasti mausteita.  Otso kävi hakemassa toisenkin annoksen.  Aikuiset saivat aitoa thaikalakeittoa, sillä minulla oli vielä jäljellä Bangkokin tuoretuliaisia.  Miska on toivonut useasti täällä ollessaan ”lauhelihaa ja spaghettia”.  Sekin toive toteutui ja poika oli ykkönen syöntikilpailussa.  Olen sitä mieltä, että joululomalla kaikkien pitää saada lempiruokiaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.