suppilovahvero- ja tonnikalapizza kotikonstein

KOTITEKOISIA PIZZOJA

Odottelemme Lauraa, Miikaa ja pikkupoikia vieraiksi Hämeenlinnaan.  He viettivät joulun Laviassa ja poikkesivat tänään Lauran isän luo Tampereelle.  Minä valmistin tervetuloillalliseksi kaksi kotitekoista pizzaa.  Tiedän, että Otson ja Visan lempipizza maistuu tonnikalalta.  Me aikuiset saamme sienipizzan.  Pohjat syntyivät durumvehnästä.  Ohje löytyy pussin kyljestä.  Ostin valmista Pirkka-merkkistä tomaattipizzakastiketta, jonka sivelin molempien pizzojen pohjalle.

Poikien herkkuun tuli sen lisäksi vain purkillinen tonnikalaa ja päälle vähän raejuustoa ja vähän raastettua vahvaa goudaa.  Sienipizzan täytteeksi kuullotin suppilovahveroiden kaveriksi punasipulia ja vähän kermaa.  Koristelin molemmat tuoreella tillillä.  Kaupasta ei löytynyt tuoretta rucolaa, joka on suosikkini.  Hyvältä maistui ilman rucolaakin.  Kesällä sitten herkuttelemme, kun kasvimaalta saa tuoreyrttejä joka makuun.  Sitä odotellessa pärjäämme näillä mausteilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.