tropiikissa tuulee

Kevään näyttelyt jatkuvat lähes saumatta.  Minulla on ilo vierailla jo kolmatta kertaa Vihdin pääkirjastossa Nummelassa.  ”Tropiikissa tuulee” näyttely on avoinna koko maaliskuun.  Näyttelytyöt ovat viimeistelyä vaille valmiit.  Vien Jorvin sairaalan näyttelytöistä suurimman osan kirjaston ala-aulan sermeihin.  Kirjastossa on 35 lasivitriiniä, joihin sijoitan viime vuonna lomamatkoilla maalaamani akvarellit.  Olemme leikanneet koko perheen voimin maalauksiin paspat.  En kehystä niitä, yksi lasi riittää.  Paspat on kuitenkin mitoitettu niin, että standardikehykset sopivat.

Tein julistetta kaksi väriversiota.  Avajaiskutsua en tehnyt, sillä en järjestä mitään juhlallisuuksia.  Olen paikalla torstaina 1.3.2018 ripustuspäivänä ja seuraavan kerran sitten maaliskuun lopussa purkupäivänä.  Toivon, että kävijät kirjoittavat vieraskirjaan terveiset.  Ja toivon, ettei se katoa, niin kuin kävi Jorvissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.