palmassa paistaa aurinko

IMG_0545

PALMA DE MALLORCA

TOP10 matkatarjous: ”Koe trendäs Palma – Amic Horizonte hotel”.
Suuntaa Mallorcalle ja trendikkääseen Palman kaupunkiin.  Sisältää suorat Norwegianin lennot ja majoitus Amic Horizonte hotellissa aamiaisella sekä lentokenttäkuljetus.”

Tarjous houkutteli.  Hinta helmikuussa oli 330 euroa, ei paha.  Minä kuvittelin, että silloin Välimerellä on jo kevät.  No, onhan täällä plusasteita, mutta ilmanala vielä kovasti viileä.  Tässä alkutunnelmia:

ti 13.2.2018

Lähdimme maanantaina iltapäivällä  lumisateessa matkaan Hämeenlinnasta.  Saavuimme puolen yön jälkeen sateiseen Palma de Mallorcaan.  Lentomatka tuntui kovasti pitkältä.

IMG_0540

ÖINEN NÄKYMÄ PARVEKKEELTAMME

Onneksi lentokenttäkuljetus hotellille toimi loistavan nopeasti.  Emme nähneet maisemista kuin valopisteitä sateen keskellä.

IMG_0542

AAMUAURINKO

Mutta aamulla heräsimme auringonpaisteeseen.  Mikä ihana yllätys, meillä on merinäköala sataman suuntaan ja valoisassa huoneessamme pieni parveke ja kylpyhuoneessa oikea poreallas.  Hotellin sisäpihalla on kaksi uima-allasta, joille ei taida tällä lomalla olla käyttöä.  Ja me kun luulimme olevamme taas kerran halpamatkalla.

IMG_0543

NÄKYMÄ KAUPUNKIIN

Buffet-aamiaisella oli tarjolla kaikkea mitä turisti voi toivoa.  Jussilla on edelleen selkä kipeä, joten lomastamme taitaa tulla lepoloma.  Onneksi keskusta on lähellä ja bussit kulkevat.  Eiköhän tästä tule myös kulttuuriloma.

Nyt ollaan jo ensimmäisen päivän illassa.  Jussi löysi hotellista hierojan ja on nyt käsittelyssä.  Minä lueskelen hotellihuoneessa matkaoppaita ja teen suunnitelmia tulevia päiviä varten.  Olemme ottaneet lähiseudun haltuun.  Kun laskeudumme täältä kukkulalta kohti satamaa, oikealle jää ostoskeskus Porto Pi.

Löysimme oivan kansanpaikan, kun etsiskelimme iltapäivällä sopivaa lounasravintolaa.  Päivän tarjous oli mereneläväpaella ja lasi viiniä 10 euron hintaan.  Ei tarvinnut kauan miettiä, kun jo istuimme pienessä ravintolassa keskellä paikallisten puheensorinaa.

IMG_0547

PAELLA MAISTUI

Annokset olivat höyryävän kuumia ja herkullisia.  ”Fresh”, sanoi isäntä isoista katkaravuista.  Tuoreita ne olivatkin ja ylellisen oloisia.  Ensimmäinen päivä näyttää lupaavalta.  Kun Jussi tulee hieronnasta, pulahdamme yhdessä porekylpyyn.  Tämä sopii hyvin näin viileänä rantapäivänä:)

 

IMG_9526

MAKEAA ELÄMÄÄ: KUUMA POREKYLPY JA KYLMÄÄ CAVAA, SUOSITTELEN

Jes, tässä kuvassa on ikuistettuna tämän päivän Nautinto.  Kuuma kylpy sai posket hehkumaan ja kylmä cava vain paransi tilannetta.  Lupasin täyttää poreammeen joka päivä kunhan saan hankittua meille vielä kylpyankan.  Ehkä Jussikin pääsee sitten kuvaan.

ke 14.2.2018

Tänään on ystävänpäivä ja Jaana-siskon syntymäpäivä.  Onnea ja terveisiä kotisuomeen!  Askartelin aamun iloksi kortit.

ystavanpaiva

 

janelle

Sääennuste lupaa tälle päivälle +15 ja puolipilvistä, mutta huomenna paistaa aurinko ja Foreca ennustaa peräti +17 astetta.  Tänään lähdemme seikkailemaan keskikaupungille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.