iloa kuvataiteesta maalauskurssin työt valmistuivat

JUHLIEN KUNINGATAR

ke 21.3.2018

Vanajaveden opiston maalauskurssi ”Iloa kuvataiteesta” loppui tänään.  Aloitimme syksyllä Verkatehtaalla Anna Kolehmaisen opastuksella.  Ensimmäinen harjoitustehtävämme oli kurssin hauskin.  Silloin maalasimme tuoksuja.  Sen jälkeen harjoittelimme värillisiä harmaita.

 

KUKKAKEDOLLA

Kurssin mittaan jokainen sai toteuttaa itseään vapaasti.  Kevätpuolella Katri Stenberg vaihtoi Annan kanssa opetusvuoroa.  Siirryimme silloin Tavastian taideluokkaan Jaakonkadulle.  Minä sain kurssipäivien ohella kuntoliikuntaa, kun kiipesin mäen ja jyrkät portaat Myllymäen kalliolle.

 

SALAISUUKSIA

Jätin neljä värikästä maalausta huhti-toukokuun kevätnäyttelyyn opistolle.   Aloitin akryyliväreillä ja viimeistelin maalaukset öljyväreillä.  On hauska mennä lomamatkamme jälkeen katsomaan ripustusta.

 

PUNAINEN PUISTO – TÄMÄ MAALAUS OLI OPISTON MUUTON VUOKSI PITKÄÄN KADOKSISSA

Viimeistelin kaksi keskeneräistä maalausta työhuoneellani.  Molemmat saivat lisää öljyvärin kiiltoa.  Olen aina tyytyväinen, kun joku projekti on valmis.

 

KUKKAVIHKO

 

SIINTÄVÄT KUKKULAT

Nyt voin keskittyä uusiin haasteisiin.  Niitä on tiedossa, sillä huhtikuun lopulla alkaa kuvataiteen aineopintoihin liittyvä tempera- ja öljyvärikurssi.  On kiinnostava nähdä, saammeko maalata lempiaiheitamme vai antaako opettajamme Salla Laurinolli vaativia tehtäviä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.