martat vaihtoivat kirjoja

IMG_0763

VAIHTOKIRJOJA

ma 26.3.2018

Idea oli toimiva.  Kaikki halukkaat saivat tuoda kirjahyllystään luettuja kirjoja.  Tilalle sai valita uusia.   Minä suostun nykyään ottamaan vain pokkareita matkalukemiseksi.  Laitan ne luettuani kiertoon, sillä kirjahyllyissä on tilaa vain sellaisille kirjoille, joita kuvittelen lukevani uudelleenkin.  Niin ja tietysti aina on tilaa taide- ja keittokirjoille.

Mitä kukin oli lukenut viimeksi, siitä syntyi vilkas keskustelu.  Samalla kaikki saivat suositella lempikirjojaan.  Minä suosittelin tietysti Anne B. Ragden trilogiaa ”Berliininpoppelit” siitä ilosta, että sarja on saanut neljännen osan ”Perintötila”.

 

IMG_0765

UUNITUOREITA LEIVONNAISIA

Nautimme tuttuun tapaan keskustelun lomassa tuoreista leivonnaisista.  Saimme tänään lämmintä suolaista piirakkaa ja herkullisia kierrewienereitä, joissa ei voita oltu säästelty.  Seuraavalla tapaamiskerralla on marttajumppaa, mutta se jää minulta lomamatkan vuoksi väliin.  Vesijumppaan silloin lämpimässä meressä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.