linssi-fenkoli-inkiväärikeitto

IMG_9591

KEITTOAINEKSET

Olen suosinut kevätkuukausina lämmittäviä keittoja.  Kokeilin, miten punaiset linssit ja fenkoli sopivat yhteen.  Pilkoin puolikkaan fenkolin, muutaman perunan, ison keltasipulin ja pari valkosipulinkynttä sekä palan tuoretta inkivääriä.  Keittelin hetken ja lisäsin sitten huuhdotut punaiset linssit ja purkillisen tomaattimurskaa.

 

IMG_9594

MAITTAVA TALVIPÄIVÄN KEITTO

Kun ainekset olivat kypsät, maustoin keiton yrttisuolalla ja soijakastikkeella.  Leikkasin koristeeksi tuoretta kevätsipulia.  Maku oli kohdallaan.  ”Voit tehdä toistekin”, makutuomari Jussi kommentoi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.