pääsiäisviikko alkoi virpomisella

samukissa

SAMU KISSAPUVUSSA

su 25.3.2018

Vietimme aurinkoisen viikonlopun pikkupoikien kanssa Espoossa.  Ohjelmassa oli ulkoleikkejä, lautapelejä, piparkakkujen leivontaa ja tietenkin sunnuntaina virpomista.

 

IMG_0739

LUMILEIKKEJÄ

Anna ja pojat kävivät lauantaina vain päiväseltään.

 

IMG_0744

POJAT HERKUTTELIVAT SUKLAAMUNILLA

Saimme myös perheystävä Jannen kylään.  Lounaspöydässä oli tarjolla karitsanpaistia, tuoretta parsaa ja uuniperunoita.  Joululahjaksi saaduille pihviveitsille tuli käyttöä.  Niin ja jälkiruuaksi Laura oli leiponut herkullisen marjapiirakan.

 

IMG_0752

TÄSSÄ KYLVETÄÄN RAIRUOHOA

Sain sunnuntaina WhatsApp-viestin Annan ja poikien palmusunnun vietosta.  Samu kävi virpomassa kissapuvussa.  Miskakin oli mukana, mutta ei suostunut kuvaan.

 

IMG_0756

VISA JA OTSO VIRPOIVAT MUMMILLE JA PAPALLE

Laura taitteli pahvista Otsolle ja Visalle Tipu Touhukas -nokat.  Pojat virpoivat ensin meille ja jatkoivat sitten matkaa naapureihin.  ”Toivottavasti saadaan paljon palkkaa”, he iloitsivat jo etukäteen.

 

IMG_0755

OTSO JA VISA TAITEILIVAT MEILLE TIPUKORTIT – KIITOKSET, NE PÄÄSIVÄT JÄÄKAAPIN OVEEN

Me ajelimme Ikean kautta kotiin.  Aurinko paistoi helakasti ja tuntui, että lumet sulavat vauhdilla.  Kevättä kohti mennään nyt vauhdilla.

 

IMG_0751

OTSO 6V PIIRSI KERROSTALON, JOSSA ON RAPUT JA HISSI

Meillä on tiedossa alkuviikolla rauhallisia päiviä.  Torstaina menemme Nummelan kirjastoon purkamaan ”Tropiikissa tuulee” -näyttelyn.  Perjantaina odottelemme pääsiäisvieraita.  Ja sen jälkeen alkaa Loma!

 

ma 26.3.2018

Riensin aamulla pikavauhtia kirjastolle.  Kellojen siirto oli tehdä tepposet.  Ehdin ajoissa vain huomatakseni, että pidin turhaan kiirettä.  Olin luvannut avustaa Hoivian päivätoiminta-asiakkaiden kanssa tehtyjen grafiikanvedosten ripustuksessa.  Ne olivat jo paikalloillaan, kiitos ahkeran tiimin.

IMG_0762

TYÖHUONEENI ON PITKÄSTÄ AIKAA ESITTELYKUNNOSSA

Koska olin tarmoa täynnä, käytin sen hyödyksi.  Työhuoneeni Galleria Paperihuoneen alakerrassa on nyt järkyttävän siisti!  Monet asiakkaat haluavat tutustua työtiloihimme.  Olen sanonut, että työhuoneeseeni saa vapaasti kurkistaa.  Onhan se myös näyttelytila.  Nyt voin lähteä hyvällä mielellä matkalle.

 

ti 27.3.2018

Tänään on korttiaskartelupäivä.  Olen vedostanut kokonaisen kukkatarhan uusista metalligrafiikan laatoistani.  Osaan olin tyytyväinen, osaan en – niin kuin aina.  Mutta jos edes muutama laatta toimii, niistä on iloa pitkäksi aikaa.

IMG_9598

KUKKATARHANI

Vedostin kukat eri värisävyillä ja jatkossa voin kokeilla myös chine collé -menetelmää.  Tämä on hauskaa.

 

ke 28.3.2018

Matkakuume nousee.  Meillä oli eilen Jussin kanssa kunnon hoitopäivä.  Jussi kävi sekä hieronnassa että magneettikuvauksessa.  Sitkeä selkäsärky jatkuu aina vaan.  Minulla on jatkuva riesa korvien kanssa.  Onneksi saan huuhteluapua parin kuukauden välein läheisessä terveyskeskuksessa.  Nyt sain oman ruiskun mukaan.  Kaikkea pitää kokeilla.

VILLIKUKKIA

Minulla oli tänään jännittävä aamu.  Herrahenkilö Espoosta soitteli viikonloppuna, että oli eksynyt Jorvin sairaalan näyttelyn perusteella kotisivujeni galleriaan.  Hän kyseli, ovatko ”Villikukat” myynnissä.  Olin vähällä lähettää hänet katsomaan Nummelan kirjaston näyttelyä, sillä nimen perusteella arvelin maalauksen olevan siellä.  Onneksi tarkistin ja huomasin, että maalaus löytyy kotoa.  Ostaja ajeli tänään Hämeenlinnaan, joi meillä kahvit, kävi tutustumassa Galleria Paperihuoneeseen ja vei taulun mennessään.  Nyt jännitän, miellyttääkö se perheen rouvaa.  Elämme mielenkiintoisia aikoja.

VIIME VUODEN PÄÄSIÄISKORTTIASKARTELUA

Katselin blogipäivityksiä vuoden takaa.  Löysin ilokseni kuvat pääsiäisaskartelustani.  Olin silloin innosta piukea, sillä sain kunnian vetää Tuomelan martoille askarteluillan.  Tein mallikortteja viimeisen päälle.  Tänä vuonna en ole tehnyt ensimmäistäkään.  Vinkki – muutama näistä on vielä myynnissä Galleria Paperihuoneella.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.