vappuherkkuja

ILOISTA VAPPUA!

Vietimme kaupunkivapun.  Tämä siksi, että mökki oli vielä talvikunnossa.  Olin haaveillut, että ehdimme käydä tekemässä kevätsiivouksen.  Thaimaan matka sekä Lauran ja Miikan pikkutyttövauvan tapaaminen menivät kuitenkin edelle.  Nyt vappupäivänä ei harmita, sillä päivä on sateinen ja kolea.

 

TULIAISKAKKU

Terttu ja Immo saapuivat vappuaattona iloksemme.  Terttu oli leiponut raikkaan kakkusen.  Minä tarjosin maistuvaisen thaiaterian.  Alkupaloiksi nautimme valkosipuliöljyssä pikapaistettuja kampasimpukoita.

 

VAPPUILLALLINEN

Tarjosin tom yam keittoa, jonka valmistin Bangkokin torilta ostetuista tuoreaineksista.  Jussi pilkkoi pari raakaa mangoa mainoksi salaatiksi.  Se sai kaveriksi kalakastiketta ja limeä sekä paahdettuja pähkinöitä.

 

VAPPUAAMUN SILLILAUTANEN

Vappupäivän aamuna katoin värikkään brunssin.  Sillilautanen ja ruisleipä maistuivat kaikille.

There are 2 comments

  1. Terttu Aalto

    Herkkua oli siinä monenlaista !!! Sateinen Vappu sujui hienosti sisälläkin, vaikka olimme varautuneet haravoitiinkin. Hämeenlinna on kyllä hieno kaupunki. Kiitokset isännälle ja emännälle maukkaita pidoista🎈

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.