tempera- ja öljyvärimaalauskurssi loppusuoralla

KAKSI ISOA ÖLJYVÄRIMAALAUSTA ON VIIMEISTELYÄ VAILLE VALMIIT

ke 6.6.2018

En tiedä, miten tässä näin kävi.  Mielestäni meillä oli maalauspäiviä enemmän kuin tarpeeksi.  Tänään huomasin, että ensi viikonloppuna kaikki kritiikkiin vaadittavat kuusi maalausta pitää olla valmiit.  Minä kuullotan parhaillaan kahta isoa maalausta.  Edellisen kerroksen pitää kuivua ennen kuin voin jatkaa.  Eli kiire tulee.

 

NELJÄN PIKKUTYÖN 30 X 40 CM SARJA ON NYT VALMIS

Olen nauttinut maalaamisesta.  Tempera oli ennestään tuttua niin kuin öljyvärikin.  Siitä oli se hyvä puoli, että ei tarvinnut jännittää (minäkö jännittäisin).  Opettaja kannusti jatkamaan kuullottamista.  Aika monet kurssitovereistani vievät työt välillä kotiin tai työhuoneelle.  Minä, joka liikun kävellen, en todellakaan kanna isoja kiilakehyspohjia työhuoneelle.  Uskon silti, että ennätän saada ajoissa työt valmiiksi.  Ei tämä nyt niin vakavaa ole.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.