suuri maalaustapahtuma 10.7.2018

IMG_1669

SAMU PIIRSI PANSSIRIVAUNUN

Suuri Maalaustapahtuma oli tänä vuonna valtakunnallinen.  Minä hämäläisenä päädyin Satu Kiurun pyynnöstä Päivölään opastamaan kaikkia halukkaita akvarellitekniikkaan.

IMG_1666

MEIDÄN REIPAS JOUKKUEEMME VALMIINA MAALAAMAAN

TAPAHTUMA ON AVOIN KAIKILLE
Aika 10.7. klo 12-18
Paikka: Päivölän opisto, Päivöläntie 52, 37770 Tarttila (Valkeakoski)

Päivölän opisto yhteistyössä Visavuoren taidemuseon kanssa kutsuu kaikki taiteen ystävät valtakunnalliseen 10.7. järjestettävään Suuren Maalaustapahtumaan.

 

maalaustapahtuma

Päivölän opiston Severi-sali

Päivölän opistolla pääsee tekemään taidetta akvarellisti Marjaleena Etulan kanssa, joka ohjaa ja opastaa vierailijat akvarellimaalauksen pariin. Tämän lisäksi on mahdollista tutustua Marjaleenan akvarelleihin.

 

Päivölän opiston kellarigalleriassa oli samaan aikaan Henna Vertasen ”Ketjussa” -näyttely.   Henna avusti myös maalaustapahtuman järjestelyissä.

Severisali sijaitsi vanhassa päärakennuksessa.  Se oli tilava ja tunnelmallinen.  Opiston vaikuttajien muotokuvat tarkkailivat valppaasti tapahtumaa.

 

IMG_1661

MISKA 3v, SAMU 4v JA OTSO 6v MAALASIVAT LATTIALLA

Oma joukkueeni Anna-tytär sekä kolme pikkupoikaa aloittivat reippaasti maalauspuuhat.  Sen jälkeen olikin hiljaista.  Päivän aikana espanjankurssilaiset sekä pari ohikulkijaa poikkesivat.

IMG_1670

MINUN AKVARELLINI PÄÄSIVÄT ARVOKKAASEEN SEURAAN

Maalareita oli pikkupoikien lisäksi vain kolme.  Yksi heistä halusi perusteellisen akvarellikurssin.  Koska minulla oli hyvää aikaa, opastin häntä mielelläni.  ”Olo on oikein helpottunut, että näin rennosti voi maalata”, hän kiitteli oppitunnin jälkeen.  Päivä ei siis mennyt hukkaan.

Saimme Raamareilta lahjoituksena tapahtumaa varten pinon akvarellipapereita, hyvät venäläiset värituubit sekä siveltimiä.  Vein ne päivän päätteeksi kuvataideluokkaan uusien akvarellimaalareiden iloksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.