rough cuts²

SAMU RAATIKAISEN NÄYTTELY GALLERIA KONEESSA

ke 12.9.2018

Suosikkikurssini ”Kirjoituksia Koneesta” syyskausi 2018 alkoi tänään.  Opettajamme sanataiteilija Päivi Haanpää kertoi iloisena, että meitä kirjoittajia on ilmoittautunut 15.  Olemme tähän asti kokoontuneet pienellä ryhmällä.

Ensimmäinen tehtävämme oli hauska – niin kuin tehtävät aina.  ”Mikä näistä on omakuvasi, kirjoita siitä pikkutarina”.  Saimme valita värikkäistä maalauksista yhden, joka kosketti.

 

NOTCH-SARJAN MAALAUKSIA

Minun valintani oli kelta-punasävyinen teos sarjasta Notch.  Nimesin sen oitis veriappelsiiniksi.  Kirjoitin, että kuvassa oli kuin oma elämäni.  Värikäs, monikerroksinen, iloinen mutta  jossain syvällä huolen möykky.  Tausta tasainen arkipäivä.

Toinen tehtävä oli tutkailla koko taustaseinän täyttävää Pato-maalausta.  Siitä sai kirjoittaa konkreettisesti mitä näki tai tulkita tunteella.  Minä valitsin jälkimmäisen.  Tarinoita oli niin monta kuin meitä kurssilaisiakin.  Lopputulos oli, että kaikki voisivat jatkaa omaa kertomustaan otsikolla ”Padot murtuvat”.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.