vastoinkäymisiä

MITEN TULISIMME TOIMEEN ILMAN BANAANILAATIKOITA?

pe 19.10.2018

Saimme tänään tunnin sisällä kaksi odottamatonta puhelinsoittoa.  Mökkiremonttimme on alkanut suotuisasti.  Olemme rehkineet Annan ja Jussin kanssa syyslomaviikolla.  Keittiön ja olohuoneen kaikki kaapit on tyhjennetty kattoremontin alta.  Timpurin kanssa on sovittu, että hän tulee purkamaan sisäkatot heti kun huoneet ovat tyhjät.  Nyt timpuri soitti, ettei tulekaan.  Hän oli saanut vakinaisen työpaikan eikä ehdi.  Nyt meillä on tyhjä talo mutta jatkosta ei ole tietoa.

Hetken kuluttua puhelin soi taas.  Aulangontien asunnossamme on ollut pieni vesivahinko.  Vuokralaisemme Anna-Linda joutuu evakkoon remontin ajaksi.  Nyt hän soitti löytäneensä paikan, jonne voi muuttaa saman tien.  Hän sanoi vuokrasopimuksen irti täysin yllättäen.  Nyt olemme taas kahden asunnon loukossa.  Vesivahinko korjataan marraskuun aikana.  Siitä ei tule meille muita kuluja kuin vuokran menetys.  Sen jälkeen voimme yrittää vuokrata tai myydä asuntoa entistä ehompana, sillä keittiö rempataan perusteellisesti.  Jos joku tietää hyvän vuokralaisen tai mieluiten ostajan, vinkatkaa!

Nyt on takki tyhjä.

 

la 20.10.2018

Meillä oli tänään kiihkeä urakka mökillä.  Miika tuli päivällä apumieheksi.

 

KEITTIÖN YLÄKAAPIT LÄHTIVÄT TALVISÄILÖÖN

Saimme kuin saimmekin remontoitavat huoneet tyhjiksi.  Miehet irrottivat keittiön yläkaapit ja kantoivat ne sekä kaikki muutkin painavat huonekalut suojaan.  Siis makuuhuoneisiin.

 

OLOHUONE ON TYPÖTYHJÄ

 

TAVARAT ON TUNGETTU ”AKVAARIOON” ELI TOISEEN MAKUUHUONEESEEN

Jussi kävi haastattelemassa naapureita, jotka niin ikään tekivät remonttia.  Ruskeenkärjen kaikki mökit ovat nimittäin samaa ikivanhaa vuosikertaa.

 

KEITTIÖN TYHJENNYS EDISTYI TALKOOVOIMIN

Saimme uuden kirvesmiehen yhteystiedot.  Olemme jo niin pitkällä, että hän lupasi tulla katsastamaan työmaata ensi viikolla.  Ehkä tästäkin selvitään.

Samu ja Miska riehuivat kaiken aherruksen keskellä.  Anna puki heidät parikin kertaa päivän aikana ulkohaalareihin.

 

LEHTIKELI

Teimme porukalla tänäänkin pyöräretken peltotielle.  Pojat hämmästelivät, kun naapurin Ossi 7v ajeli kevytmoottoripyörällä peltoaukealla.

 

ma 22.10.2018

Syyslomaviikko on ohi.  Lomalaiset palasivat eilen kotiin.  Anna kävi tekemässä mökillä loppusiivouksen.  Tai ei nyt ihan loppu, eteisiin jäi vielä tavaraa.  Mutta pääasia on, että timpuri pääsee hommiin.

 

SUNNUNTAIPÄIVÄN VEDOKSIA

Minä vietin sunnuntaipäivän grafiikanpajalla kurssikaveri Elisen kanssa.  Sain nyt kelpo vedokset kissoistani.  Niin ja keksin, että voin jatkaa vielä vedostusta perjantai-iltana omalla pajalla.  Silloin kaikki muut jonottavat opiston prässille.  Lauantaina on sitten Suuri Katselu ja sen jälkeen Kritiikki.  Huh.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.