luvassa pakkasta

SATUMETSÄ MÖKILLÄ MARRASKUUSSA

ma 19.11.2018

Jokohan talvi tulee.  Kaiken kostean harmauden jälkeen luvassa on auringonpilkahduksia ja nollakeliä.  Meille on luvassa tällä viikolla neljät syntymäpäiväjuhlat.  Sankarit ovat Kaizu 70v, Miika ja Rasse 40 + 40v ja Visa 5v.  Lukijoille on luvassa kakkukuvia!

Jussi on toipumassa flunssan kourista.  Uusi työviikko mökillä alkaa.  Minä riennän taas tänään opistolle Myllymäelle maalaamaan.  Loppuviikolla vietän laatuaikaa grafiikanpajalla.  Perjantai-iltana meillä aineopiskelijoilla on palautekeskustelu Helsingin ekskursiostamme.  Kiirettä siis pitää.  Mukavaa.

 

to 22.11.2018

Viikon ensimmäiset juhlat ovat nyt onnellisesti takana.

JOULUVALOT TUIKKIVAT PIHAPIIRISSÄ

Tunnelma Naantalin kylpylässä oli ylellinen.  Kaizu, Lii, Rillu ja Timppa sekä Jussi ja minä olemme perhetuttuja vuosien takaa.  Vietämme vuodesta toiseen samalla porukalla traditsionaalista laskiaisriehaa Nummelassa.  Silloin myös lapset ja lapsenlapset ovat mukana.

 

KAIZU SAI MEILTÄ KISSAKALENTERIN

 

Nyt meillä oli aikuisten juhlat.  Ehdimme kahden päivän aikana vaihtaa kuulumiset, herkutella runsaiden pöytien äärellä, juoda kuplivaa cavaa ja ennen kaikkea nauttia kylpylästä ja hyvästä seurasta.

 

ILLALLISTA ODOTELLESSA

Minä ja Rillu ehdimme myös hemmotteluhoitoihin.  Minä sain perusteellisen jalkahoidon hulppeaan 65 euron hintaan.  Thaimaassa jalkahoito maksaa kymmenen kertaa vähemmän.  Mutta nyt matkaa ei ole näkyvissä.  Niinpä tunsin ansainneeni tämän ihanuuden.

 

NAANTALIN KYLPYLÄ AAMUVALOSSA

Oli meillä dramatiikkaakin.  Jussi innostui saunomaan liian pitkään.  Huolestuimme, kun miestä ei kuulu allasosastolle.  Kaizu meni tarkistamaan tilanteen.  Jussi oli puolitajuttomana lauteilla.  Apu tuli pian.  Mies jäähdytettiin viileässä suihkussa ja passitettiin huoneeseen lepäämään.  Illallisella hän oli taas kunnossa.  ”Saunakielto”, sanoimme kaikki.

Keskiviikkoaamu oli seesteisen kaunis.  Aamu-uinnin ja runsaan aamiaisen sekä hoitojen jälkeen oli arki edessä.  Auton ikkunat olivat jäässä ja merenlahdella jääriitettä.  Talvi on tulossa mutta lumesta ei ole tietoakaan.

 

RUUSUNPUNAISET ONNITTELUT MIIKALLE

Lähetin syntymäpäiväsankari Miikalle ruusunpunaiset onnittelut.  Niin ja terveiset myös kummipoika Ilarille, jolla myös oli syntymäpäivä.

 

KÄVIMME NAANTALIN KIRKOSSA

Ajelimme ennen kotimatkaa Naantalin kirkolle, joka oli auki.  Eikä päivän juhlaohjelma loppunut tähän.  Kävimme kotona vain kääntymässä.  Ulla oli kutsunut Paperihuoneen naiset kotiinsa pikkujouluihin.  Hän tarjosi ylellisen illallisen.  Paperihuoneen miehet puolestaan kokoontuivat Paulan kotiin varjobileisiin.  Ehkäpä joskus vielä juhlimme yhdessäkin!  Kiitoksemme kaikille juhlien järjestäjille.  Marraskuu on sujunut tähän asti tunnelmallisesti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.