kulttuuriretki helsinkiin

SAMU OSALLISTUI ELOKUVAPROJEKTIIN

pe 14.12.2018

Matkustin keskiviikkoaamuna paikkurilla Helsinkiin.  Tapasin Annan asemalla.  Hän otti surutta vapaapäivän koulusta.  Se oli suunniteltu juttu, sillä Samun esikouluryhmä osallistui elokuvatapahtumaan.  ”Ihan oma juttu” projektin lyhytkuvat esitettiin komeasti Tennispalatsissa.  Taputimme kätemme kipeiksi lasten omatekoisille kunnianhimoisille tarinoille.

 

STOCKKAN JOULUIKKUNA OLI LUMOAVA

 

OSTIN MANTAN JOULUMARKKINOILTA UUDEN HUPUN

Ehdimme elokuvien lisäksi shoppailemaan joulumarkkinoilla.  Ystävämme Liisa liittyi lounasaikaan seuraan.  Herkuttelimme taas kerran susheilla.

 

VÄRITIN UPEAN KOTKAN JA ANNA HERKISTELI VIHREÄLLÄ SAMMAKOLLA

Sen jälkeen löysimme itsemme ilman minkäänlaista jonotusta Amos Rexistä.  Minulle se oli jo toinen kerta.  Elämys ei ollut yhtään vähäisempi, vaikka tiesin mitä odottaa.

 

KOTKANI KIISI KORKEUKSIIN JA HÄVISI

Anna ja Liisa ensikertalaisina olivat vaikuttuneita.  Hienoa, että olemme saaneet näin hienon taidemuseon keskelle Helsinkiä.

Haimme Annan kanssa pojat ajoissa päiväkodista.  Olin Malmilla yötä, sillä meillä oli torstaiaamuna Tärkeä Tehtävä.  Anna ajoi sujuvasti Eteläespalle Hammas Mehiläiseen taulukassieni kanssa.  Minulla oli ilo saada yhdeksän akryyli-tempera- ja öljyvärimaalausta vuodeksi näytteille.

 

RIPUSTUS HAMMAS MEHILÄISESSÄ OLI ILO, KUVASSA NÄYTTELYVASTAAVA TERTTU RÖNKKÖ

Mukava Terttu ripusti taulut tottuneesti.  Katsoimme yhdessä mitkä työt sopivat yhteen.  Meillä oli onneksi hyvin samanlainen maku, joten pähkäilyyn ei mennyt aikaa.  Ripustus oli kahdessa tunnissa valmis.  Olimme molemmat tyytyväisiä lopputulokseen.  Jännittävää, miten monta näyttelyä on syntynyt ex tempore.  Tämäkin oli täysi yllätys – siis positiivinen yllätys.  Terttu oli bongannut nimeni jostain, emme kumpikaan tiedä mistä.  Ehkäpä taiko.fi -sivuilta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.