joululomaohjelmaa

LUMIUKKOKELI

pe 28.12.2018

Vuosi lähenee loppuaan.  Meidän jouluvieraat ovat viihtyneet hyvin.  Olemme ulkoilleet joka päivä ja keksineet mukavaa tekemistä.  Eilen oli huippupäivä, kun pääsimme pikkupoikien kanssa elokuviin.

 

ELOKUVAEVÄSTÄ

Samu ja Anna kävivät katsomassa The Grinchin, Miska ja minä Viirun ja Pesosen.  Miska istui vieressäni hiirenhiljaa ja imeskeli tikkaria. Elokuva oli juuri sopivan jännittävä meille molemmille.  Lupasin lähteä toistekin.  Kävin aikoinaan innolla omien lasten kanssa katsomassa piirrettyjä.

 

KATTOREMONTTI EDISTYY

Kävimme mökillä tarkastamassa työmaan.  Olohuoneen katto on nyt paneloitu puoleen väliin.  Hyvältä näytti.

 

SISKO KÄVI KYLÄSSÄ

Sisko Jaana ja miehensä Raimo ajelivat Paippisista kylään.  Heillä oli tuomisina komea lajitelma susheja.  Ne maistuivat mainioilta joululaatikoiden jälkeen.  Emäntä kiittää.

 

SUSHIHERKKUJA

 

TARJOSIN JÄLKIRUUAKSI MAKEAA

Kävimme porukalla Aulangontien kakkoskodissamme.  Siellä on keittiöremontti valmis ja paikat kunnossa.  Laitoin ilmoitustaululle lapun:

  • asunto 6 A 6 myynnissä
  • ei vielä välittäjällä
  • 3 H + K toinen kerros

Välittäjämme Riitta Koskinen Huom! yhtiöstä on jo kerran yrittänyt myydä sen ja lupasi tammikuun puolen välin jälkeen yrittää uudemman kerran.  Toivottavasti näin pääsee käymään.  Olemme valmiit tinkimään hinnasta.

Tänään meillä on luvassa säpinää.  Miika, Laura, Otso, Visa ja Ulpu tulevat.  Mietimme, miten majoitamme kymmenen hengen perheemme.  Kunnes huomasimme, että meillä on todellakin kakkosasunto käytössämme.  Siellä on vielä vanhat levitettävät sohvamme.  Otamme siis ilon irti tästä kahden asunnon loukusta.

 

su 30.12.2018

Joululomalaiset tulivat ja menivät.  Meillä oli aikamoinen vilinä, kun kaikki viisi serkusta pörräsivät pienessä kodissamme.

 

PIKKUPOJAT VAUHDISSA

 

ULPU ON JO ISO TYTTÖ

Yöpyminen Aulangontiellä onnistui.  Ehkäpä voimme hyödyntää sitä jatkossakin.  Lauantaina Anna ja Miika veivät pojat Hämeenlinnan uimahalliin.  Pojat palasivat tyytyväisinä ja nälkäisinä ruokapöydän ääreen.

 

TORTILLAT MAISTUIVAT OTSOLLE JA VISALLE UIMARETKEN JÄLKEEN

Meillä on hetken tauko ennen kuin uudenvuoden vieraat saapuvat.  Nyt on tiedossa aikuisten juhlat.  Se on aina mukavaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.