kakkoskotimme on nyt myyty

UUSITTU KEITTIÖ

ti 26.3.2019

KAKKOSKOTIMME ON NYT MYYTY!  Olemme Jussin kanssa enemmän kuin tyytyväisiä, vaikka hintaa piti pudottaa enemmän kuin olimme ennakoineet.  Pääasia kuitenkin, ettemme enää ole kahden asunnon loukossa.  Se ei ollut kivaa.  Ohessa hehkutukseni siinä vaiheessa, kun aloitimme kampanjan.

ke 16.1.2019

Meillä on nyt meneillään toinen yritys myydä Aulangontien asuntomme.  Välittäjämme Riitta Koskinen Huom! yhtiöstä laittoi myynti-ilmoituksen Oikotielle.

ULKOKUVA

Asunto oli vuokralla puolitoista vuotta.  Pienen vesivahingon myötä vuokralaisemme joutui evakkoon ja jäi sille tielleen.  Vakuutus korvasi keittiöremontin.  Lattia uusittiin kuivatuksen jälkeen ja keittiö on entistä ehompi.

OLOHUONE PARVEKKEEN SUUNNALTA

Nyt toivomme, että joku hyvä ihminen löytää tästä itselleen ja perheelleen uuden kodin.  Me viihdyimme siellä neljä vuotta.

OLOHUONE ETEISEN SUUNNALTA

Syy muuttoomme keskikaupungille oli, että ennakoimme ikääntymistä.  Se tarkoitti, että halusimme kodin talosta, jossa on hissi ja asunnossa oma sauna.  Olemme olleet kovasti tyytyväisiä, kun kaikki tämä toteutui.

TYÖHUONE

MAKUUHUONE

Asunto on oikeasti toimiva ja erinomaisella paikalla.  Asemalle on viiden minuutin kävelymatka.  Kaupat ja ulkoilumahdollisuudet ovat vieressä.  Kesällä Aulangontien lehmukset ovat hehkeän vihreitä olohuoneen ikkunan edessä.

There are 2 comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.