aurinkolomalle maaliskuussa

pe 22.2.2019

Kevään 2019 matkasuunnitelmamme on edennyt suotuisasti.  Varasimme jo syksyllä Finnairin tarjouslennot Bangkokiin.  Minne sieltä?  Pohjoisen vuoristoseutu tuntui edelleen hyvältä vaihtoehdolta.

Toki rantalomat ovat mukavia, mutta kulttuurikaupunki Chiang Mai jaksaa kiinnostaa.  Varaamme hotellit tai paremminkin vierasmajat sillä perusteella, että ne sijaitsevat vanhan kaupungin tuntumassa ja niissä on uima-allas.  Päivärytmi jakaantuu mukavasti kulttuuri- ja temppelikierroksille sekä lepäilyyn altaalla.  Kartastakin näkyy, että temppeleitä löytyy joka korttelista.  Hyvä kannustin on erinomaisen hyvä ruoka ja edullinen hintataso.  Pohjoisessa sää on tasaisen lämmin, ei läkähdyttävän kuuma.  Osaamme myös viettää siestaa varjossa.

 

NELJÄ HOTELLIA NELJÄN VIIKON LOMALLA

Istuimme tammikuussa tuntikausia tietokoneen äärellä.  Olemme havainneet hyväksi käytännön vaihtaa hotellia viikon välein.  Se takaa, että lähiympäristössä riittää tutkailemista.  Niinpä varasimme neljän viikon matkalle neljä hotellia.  Kolme vanhan kaupungin muurien sisältä, yksi Tha Pae portin tuntumasta.  Matkaraportti on luvassa lähes reaaliajassa, sillä Thaimaassa on erinomaiset nettiyhteydet.

Matka-ajankohtamme on nyt uusi.  Olemme viettäneet monta marraskuuta ja monta huhtikuuta Thaimaan lämmössä.  Tämä siksi, että Finnairin tarjouslennot osuvat sesonkien ulkopuolelle.  En tiedä, miten tänä vuonna onnistuimme saamaan kohtuullisen edulliset lennot parhaan lomakauden aikaan.  Niinpä kokeilemme, miltä aurinkoloma tuntuu helmi-maaliskuussa.  Odotan jo kovasti!

Aikasemmat päivitykset löytyvät otsikolla Talvipäiviä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.