lähtökuopissa

CHIANG MAIN VANHASSAKAUPUNGISSA

ma 25.2.2019

”Viikko alkaa keväisen lauhana ja liukkaana”.  Näin kirjoitti aamun hesari.  Meidän viikkomme alkaa toden totta lauhana mutta toivottavasti ei liukkaana.  Sitä jännitystä olemme saaneet jo ihan riittävästi.  Finnairin lento Bangkokiin lähtee illalla.  Olemme tiistaiaamuna Suomen aikaa anivarhain Suvarnabhumin kansainvälisellä lentokentällä.  Jatkolento ylellisesti Bangkok Airwaysillä lähtee puolen päivän aikaan.  Lentoyhtiön loungessa on hyvä odotella, sillä siellä on pehmeät tuolit ja tarjolla niin suolaista kuin makeaakin.

”Mitä teemme perillä?” Jussi kysyi.  Minä vastasin, että emme ainakaan ensimmäisellä viikolla yhtään mitään.  Päivät sujuivat leppoisasti altaalla, ruokapaikkoja vaihtamalla ja lähiseutua tutkimalla.  Meillä on ollut tapana käydä retkillä tai tutkailla omatoimisesti jokin uutuuskohde.  Viimeksi seikkailimme Paissa ja Sukhothaissa.  Mitä tällä kerralla, se jää kutkuttavaksi mahdollisuudeksi.  Mutta nyt pakkaamaan.  Matkakertomus jatkuu, kunhan pääsemme perille ja majoittumaan.

There are 2 comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.