maistuvaa pikaruokaa

BROILERINAKKEJA JA VIHREÄÄ SALAATTIA SEKÄ KATKARAPU-PARSAKAALIKEITTOA

Aina ei jaksa laittaa arkiruokaa viimeisen päälle.  Juhlaruokaa kyllä, mutta niitä päiviä on vähän.  Olemme Jussin kanssa löytäneet monta oikotietä.  Hämeenlinnan Citymarketissa on loistava edullinen salaattibaari.  Sieltä saa koota mieleisensä annoksen ja hinta määräytyy painon mukaan.  Se kannustaa suosimaan kevyitä vitamiinipitoisia vihreitä salaatteja.

Kaupan valmiskeitot ovat maukkaita sellaisenaan.  Päivitän niitä usein tuoreaineksilla.  Tomaatilla, sipulilla, parsakaalilla ja raejuustolla.  Nyt kun olen lisännyt ruokavaliooni broilerin, vaihtoehdot ovat lisääntyneet huimasti.  Kaupoista löytyy aidon oloisia aasiamakuja.  Valmisannokset riittävät mainiosti kahdelle.  Suosittelen.  Esimerkiksi VIAn kafferlimetti-kana-nuudelivuoka on kerrassaan herkullinen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.