sadepäiviä

pe 23.8.2019

Tämä on ollut merkillinen viikko. Säät ovat vaihtuneet lennossa. Välillä aurinko paistaa ja hetken kuluttua sataa. Olemme sukkuloineet mökin ja kaupunkikodin välillä. Ilmassa on pientä paniikkia, sillä Jussin juhlaviikko lähestyy vauhdilla. Meillä on tavoitteena saada molemmat kodit esittelykuntoon kahden viikon kuluttua. Jussin sisarukset ovat silloin tulossa juhlistamaan miehen seitsemänkymppisiä.

Aikaa siis on mutta pahus, menin varaamaan äkkilähtömatkan Korfulle ensi viikoksi. Se tarkoittaa, että loman jälkeen on vain vajaa viikko aikaa panna tuulemaan. Eiköhän tästäkin selvitä…

la 24.8.2019

Minulla oli tänään viimeinen henkilökohtainen tapaaminen opettajan kanssa kuvataiteen aineopintojen lopputyön merkeissä. Esittelin Satumaa-sarjan. ”Tämä on valmis, ei tarvitse tehdä enää muuta kuin kehystää työt”, Antti Oikarinen kommentoi. Olin helpottunut. Onhan näitä tullut väännettyä.

ELOKUUN KUKKALOISTOA VANAJAVEDEN OPISTON PIHASSA

Nyt olen pakkauspuuhissa. Finnarin lento Korfulle lähtee huomenna aamulla kaamean varhain, jo 5:30. Ilahduin, kun katselin expressbussien aikatauluja. Bussit kulkevat kiitettävästi läpi yön. Starttaamme Hämeenlinnasta 2:25 ja olemme perillä Kreikassa jo 8:55.

Säätiedotus lupasi auringonpaistetta koko viikoksi. Ei paha. Raportoin perillä, jos nettiyhteys on edes kohtuullinen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.