vappu kahdelle

to 30.4.2020

Tämä taitaa olla Jussin ja minun historiassa ihka ensimmäinen vappu, jonka vietämme kahdestaan. Meillä on meneillään juhlaviikko. Juhlimme ensimmäistä yhteistä vappua tasan 50 vuotta sitten. Saavutus sekin:)

Ehdimme jo sopia, että Anna tulee poikien kanssa viettämään vappua kanssamme. Nyt tämä pirulainen korona esti senkin. Tyttö oli sitä mieltä, ettei hän uskalla tulla meidän ikäkaranteenissa olevien luokse. Ajatus on kaunis. Tyydymme siihen.

MÖKKIPIHA VAPUN AATON AATTONA

Mietimme mitä juhlahyvää hankimme pienelle perheellemme. Minä ehdotin silliä ja perunoita. Jussi ehdotti lettuja. Näillä mennään.

vappupäivä 1.5.2020

Voi sitä vappua näinkin viettää. Soittelimme eilen ystäville. Kaikilla oli tiedossa etävappu. Nautimme kalakeittoillallisen Jussin kanssa kahdestaan. Sitten lauloimme duettoa. Olen printannut vuosien varrella lauluvihkosia. Nyt turvauduimme YouTubeen. Oli tosi hienoa laulaa sekakuorossa yhdessä Georg Otsin, Olavi Virran ja Jaakko Ryhäsen kanssa. Slaavilainen nostalgia sai vanhat muistot pintaan.

VAPUNPÄIVÄN BRUNSSI MÖKILLÄ

Tänään vappupäivänä kävimme mökillä. Olin haaveillut brunssista ulkona auringonpaisteessa. Aurinko ei näyttäytynyt, joten söimme sisällä. Oli kylmä.

PORRASPROJEKTI EDISTYY LUPAAVASTI

Odotan hartaasti lämpimiä kevätpäiviä.

la 2.5.2020

Säätiedotus lupasi lauantaiksi sadetta. Onneksi se alkoi vasta illan edellä. Meillä oli ansiokas työpäivä mökillä.

SIMAA KOLMELLE

Miika tuli puolen päivän aikaan. Hänellä oli tuomisina kotitekoista simaa ja kotitekoisia pullia. Ne maistuivat, kiitoksemme.

SÖIMME ULKONA

Miehet saivat yhteisvoimin vedet virtaamaan. Nyt mikään ei estä siivoushommia.

SUVELAN SINIVUOKKOJA

Saimme yllätysvieraita. Tiina-Katriina tarvitsi Paperihuoneen pöytäkirjoihin allekirjoituksia. Kutsuin hänet ja miehensä Reijon mökille. Se oli hyvä veto, sillä sain tarmoa tehdä pikasiivouksen. Tästä on hyvä jatkaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.