joko mökkikausi voisi alkaa?

ti 5.5.2020

Säätiedotus lupaa viikon lämpimintä päivää. Jopa 14 astetta. Mökin kevätsiivous on edistynyt paremmin kuin osasin odottaa. Ylämökki on siivottu ja vedet ovat päällä. Rakennus on kuitenkin peruskylmä talven jäljeltä. Onhan meillä sähköpatterit, joten toiveita on. Punaviini ja takka lämmittävät ohessa tehokkaasti.

Lähetin aamulla Laura-miniälle onnentoivotukset. Tällaiset syntymäpäivät, jotka on helppo muistaa, ilahduttavat. Oma on 6.7, Jussi on 8.9 – hieno sarja.

LUVASSA KIRKASTUVAA

Poikkesin eilen grafiikanpajalla. Meillä on tiedossa vielä toukokuun ajaksi tämän koronan vuoksi ikkunanäyttely. Saimme uuden galleriatyöntekijän. Mikä ilo silmille olikaan, kun Petri aloitti työt ikkunanpesulla.

to 7.5.2020

Kävimme eilen Kodin Terrassa lastaamassa peräkärryyn painekyllästettyä puuta. Kirvesmiehemme Pekka on edennyt lupaavasti mökkipolun portaiden laitossa. Minäkin edistyin kevätsiivouksessa. Tuuletin kaikki vuodevaatteet ja pesin lattiat. Kesäkausi voi minun puolesani alkaa heti, kun kelit lämpenevät. Äitienpäiväviikonlopuksi on luvassa sadetta.

LEHMUKSENVIHREÄÄ

Lenkkeilin tänään raikkaassa kevätsäässä kaupungissa. Parin viime päivän aikana puihin on puhjenneet vihreät lehdet. Se antaa uskoa kesän tuloon.

pe 8.5.2020

Olen menossa tänään kampaajalle pitkän tauon jälkeen. Kaipaan uutta kevätilmettä. Kun hiukset ovat epäjärjestyksessä, tuntuu kuin olisi itsekin.

AKVARELLIMONOTYPIA

Olen käynyt ahkerasti työhuoneella. Akvarelli- ja temperamonotypiat ovat olleet parasta, mitä näin korona-aikana voi tehdä. Sain eilen aikaiseksi kaksi hykerryttävää vedosta. Kun Paperihuoneen graafikoiden näyttely Kangasalalla Villa Armaksessa toteutuu, ripustan sinne sarjan näitä vedoksia, joissa pitsihelmatytöt koreilevat. On silmäniloa ja ainakin vähän erilaista grafiikkaa.

KUORMA LÄHDÖSSÄ MÖKKITYÖMAALLE

Tänään oli taas mökkipäivä. Haettiin Jussin kanssa jo tuttuun tapaan lautakuorma painekyllästettyä puuta Kodin Terrasta.

PIDETÄÄNKÖ JUHANNUKSENA PORRASTANSSIT?

Mökillä kirvesmies Pekka puuhasteli ahkerana. Myös sähkömies Hannu kävi katsastamassa oman työmaansa. Ilmassa oli sateentihkua. Ei tehnyt vielä mieli jäädä yöksi.

la 9.5.2020

Olin tänään jo aamukahdeksalta grafiikanpajalla hommissa. Yritän saada valmiiksi sarjan akvarellimonotypioita syksyn näyttelyjä varten ennen kesälomaa. Tiedän kokemuksesta, että mökkielämän keskeltä en juurikaan lähde työhuoneelle.

NEITOKAISET OVAT NYT FACEBOOKISSA

Laitoin kuvat uusimmista vedoksista facebookiin ihan siitä ilosta, että tämä on hauskaa. Jos oikein innostun, päivitän ne myös instagramiin:)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.