kuusenkerkkäsiirappia ja uunijuureksia

SUOLAISTA JA MAKEAA

Olemme saaneet nyt korona-aikana Annalta kaksi pakettia. Ensin tuli omatekoisia saippuoita ja kasvo- sekä jalkavoidetta. Seuraavaksi tuli purkillinen kuusenkerkkäsiirappia. Tytär valmisti sitä viime keväänä mökillä. Sanoi puhelimessa, että nyt on aika syödä viimeiset pois. Kohta laitamme uuden erän uuttumaan.

UUNIJUUREKSIA JA MOZZARELLAA

Ladoin uunivuokaan eri värisiä juureksia. Maustoin oliiviöljyllä, luomusitruunalla ja yrttisuolalla. Valutin lopuksi pinnalle reippaalla kädellä siirappia. Annoin hautua uunissa lähes tunnin. Maku oli sekä kirpeä että ihanan makea. Suosittelen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.