pentinkulmanpäivillä

29.7. – 2.8.2020

Tänä vuonna suositaan kotimaanmatkailua. Me kävimme Urjalassa. Osallistuin Hämeen kesäyliopiston kirjoittajakoulun kursseille. Majoituimme Jussin kanssa kahdeksi ensimmäiseksi yöksi Motelli Pentinkulmaan. Olo oli kuin Lapissa, sillä asuimme kodikkaassa kelohonkahuvilassa.

MOTELLI PENTINKULMA AURINGONLASKUN AIKAAN

Tekstistä kirjaksi kurssi pidettiin Urjalan yhtenäiskoulussa. Se oli ultramoderni älykoulu. Valot syttyivät liiketunnistemella. Kun videotykin käynnisti, luokka hämärtyi automaattisesti. Opettajamme Niina Hakalahti ja Sanna Nyqvist olivat mukavia ja kannustavia. Saimme myös WSOYn kustantajan Anna-Riikka Carlssonin vieraaksi. Olin pyörällä päästäni kaikesta siitä uudesta tiedosta, jota kurssi tarjosi.

INSPIROIVAA KIRJALLISUUTTA

Eikä se loppunut siihen. Toinen kirjoituskurssi otsikolla Luovan kirjoittamisen paja käynnistyi lauantaina. Niina Hakalahti jatkoi nyt uuden ryhmän kanssa. Teimme paljon kirjoitusharjoituksia ja osallistuimme Pentinkulman päivien juhlallisuuksiin.

Teemana oli Elävä Linna. Tänä vuonna Väinö Linnan syntymästä tulee kuluneeksi 100 vuotta. Kuuntelimme vuoden esikoiskirjoilijoita ja liikutuimme Kirjan juhlassa. Puhujista kaksi oli ylitse muiden. Anna Kortelaisen ja Taija Tuomisen puheet koskettivat.

JUHLISTIMME KOKO PERHEEN VOIMIN LAURAN JA MIIKAN HÄÄPÄIVÄÄ

Vaihdoimme kurssin myötä majapaikkaa. Majoituimme Taikayö Campingille yhdessä Annan ja Miikan perheiden kanssa.

OTSON KALANSAALIS

Lauantaipäivä oli aurinkoinen. Lapset kirmasivat ruohikolla, kävivät uimassa ja kalassa. Illalla juhlistimme Lauran ja Miikan hääpäivää mutakakulla, marjoilla ja grillimakkaroilla.

NUORISO NUKKUI YHDEN YÖN TELTOISSA
AAMUHERÄTYS

Sunnuntaina viimeisen kurssipäiväni jälkeen jokainen perhe ajoi rankassa vesisateessa kotiinsa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.