tarmonpuuskia

ti 15.9.2020

NÄKYMÄ GRAFIIKANPAJALTA VANAJAVEDELLE

Meidän viikkomme alkaa aina hyvin – kuntosalilla. Hämmästelen jatkuvasti, miten hyvältä se tuntuu. En todellakaan ole kovin liikunnallinen, mutta harjoittelu hyvässä seurassa sujuu. Meillä on mukavan pieni ryhmä, vain viisi ja ohjaaja. Kuntosalin lisäksi liikunta jää kävelyyn ja vesijumppaan.

TYÖHUONEEN SIIVOUS MENEILLÄÄN – PÖYDÄNPINTA LÖYTYI

Aloitin tämän tiistaipäivän siivoamalla työhuoneen. En todellakaan ole siivousintoilija, mutta joskus se on vaan pakko tehdä. Olin äärettömän helpottunut, kun sain työpöydän pinnan raivattua ja laatikot järjestettyä. Tästä on hyvä jatkaa.

ke 16.9.2020

Kulttuuriharrastukset jatkuvat, vaikka koronapirulainen rajoittaa tarjontaa. Kävimme viime viikolla katsomassa Maratontanssit Hämeenlinnan teatterissa. Esitys oli riemastuttava ja katsomossa turvavälit olivat kunnossa.

VIISASTELEVA SYDÄN HURMASI

Eilen oli vuorossa Kino Tavastin näytös Viisasteleva sydän Bio Rexissä. Ilmassa oli vanhan elokuvakerhon tunnelmaa, sillä esitykseen kuului lukuisia kelanvaihtoja. Eläydyin täysillä Jane Austenin maailmaan. Syksyn tarjonnassa on monta muutakin kiinnostavaa elokuvaa. Sali on pieni ja paikkoja rajoitetusti. Parasta pysyä tarkkana.

Tänään oli freskopäivä ja huomenna vesijumppa. Ehdimme sopivasti perjantaina viettämään mökkiviikonloppua.

pe 18.9.2020

Olemme kahdestaan mökillä. Eilisen Aila-myrskyn jäljet näkyivät lähinnä katkenneina oksina. Sähköt toimivat eikä kaatuneita puita näkynyt. Minä pinkaisin iltapäiväauringossa metsään suppisten kiilto silmissä.

TERVEISIÄ METSÄSTÄ

Niitä ei löytynyt, mutta komeita kantarelleja ja tatteja löytyi mukavasti. Nuoriso ei pääse tulemaan, sillä pikkuväellä on pientä lämpöä ja kröhää. Jääkaappi ja herkkukaappi ovat täynnä. Meillä on Jussin kanssa urakkaa selvitä niistä.

TAIDE

Taiderintamalla menee hyvin. Galleria Paperihuone pääsi mukaan Taide-lehden Galleria-numeroon.

LIEKKI JA USVA

Minun kaksi temperamaalaustani pääsivät kunniapaikalle Itse tehty Hämeenlinna -näyttelyyn. Kävin aamupäivällä katsastamassa ja totesin ilokseni, että työt ovat hyvin esillä.

la 19.9.2020

Puuskainen tuuli puhaltaa järvellä, mutta päivä on poutainen ja aurinkoinen.

VAAHTOPÄITÄ VANAJANSELÄLLÄ

Tein aamulla reippaan sauvakävelylenkin. Syksyn värit ovat heleitä. Hernepeltoa ei ole vielä puitu. Se on muuttunut haalean ruskeaksi. Meillä on ohjelmassa syyspuuhia. Olo on vähän haikea, sillä kesä on ohi.

ti 22.9.2020

Olen ollut edelleen reipas ja maalannut innolla työhuoneella. Sain eilen viimeisteltyä keskeneräisen kukkamaalauksen.

SYYSKUKKIA – tempera kankaalle 50 x 70 cm

Se komeilee nyt Taikossa. Huomenna on freskopäivä ja illalla lähtö Saariselälle. Joukkueemme Jussi, minä, Anna ja pojat olemme valmiit valloittamaan lähitunturit.

ALKAVAA RUSKAA HÄMEENLINNASSA

Sääennuste lupaa plussakelejä ja sateentihkua. Toivottavasti siellä on ruska.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.