hiihtoloma vesikelissä

pe 26.2.2021

VISAN, OTSON JA MISKAN TAIDETTA JÄÄKAAPIN OVESSA

Otso 9v ja Visa 7v viihtyivät mummolassa kolme yötä. Miika toi heidät maanantaina ja tuli keskiviikkona Lauran ja Ulpun kanssa jatkamaan lomaa. Pojat ottivat lomasta kaiken irti. Pelikoneet kävivät kuumina ja herkkuja riitti. Karkkipäivä on normaalisti lauantaisin mutta lomalla joka päivä. Tarjosin vieraille maanantaina tortilloja kaikilla lisukkeilla. Tiistaina kävimme pizzeriassa ja keskiviikkona kokkasin seitsemälle hengelle hirvipataa. Torstai oli lohikeittopäivä.

PUUNKAATOHOMMIA MÖKILLÄ

Miika kävi mökillä puunkaatohommissa timpuri Arto Heinon kanssa. Ensi kesänä aurinko paistaa iltamyöhään keinulle. Nyt odottelemme seuraavia lomalaisia. Anna, Samu 8v ja Miska 6v ilmoittivat tulevansa päiväruoka-aikaan. Lohikeittoa on vielä jäljellä.

HIIHTOLOMALAISTEN UNIKAVERIT

Lomalaiset tulivat kantamusten kanssa. Pojilla oli mukanaan säkillinen pehmoleluja. Ihmettelin, mahtuvatko he lainkaan kavereiden viereen ensi yönä.

la 27.2.2021

Lomalaiset tulivat ja menivät. Pojilla on päivällä iskätapaaminen. Ehdimme kuitenkin puuhata kaikenlaista.

MISKA JA PAPPA KATSELEVAT ITSE ILKIMYSTÄ

Kokkasin taas kerran spagettia ja jauhelihaa ja paistoin lettuja. Anna kelpuutti tapettiruusunäyttelystä kaksi taulua omalle seinälleen. Pakkasin ne hänen mukaansa, sillä purku on jo iltapäivällä. Olen yliviivannut kalenterista lähes kaikki menot. Galleria Paperihuoneen ensi tiistaiksi sovitut avajaiset on peruttu. Linnan Marttojen kädentaitonäyttely Hämeenlinnan pääkirjastossa maaliskuun puolessa välissä on peruttu. Kevät näyttää kovasti hiljaiselta.

su 28.2.2021

Mittarissa on melkein viisi plusastetta ja aurinko pilkistelee. Mainio ulkoilusää. Liput Kalevalanpäivän kunniaksi lepattavat hiljaa tuulenvireessä.

TAPETTIRUUSUJA KOTISEINÄLLÄ

Purin eilen grafiikanpajan näyttelyn. Tapettiruusukortteja meni reippaasti kaupaksi. Taiteilija kiittää. Minulla on kotona tietokoneen takana tukeva kapalevy, johon on hyvä kiinnittää kuvia silmien iloksi. Nyt kauneimmat neitoset katselevat maailmaa tästä näkökulmasta. Lastenlasten kuvat siirtyivät viereiselle seinälle. Näköyhteydessä nekin.

ti 2.3.2021

Google kuvat tarjoavat muistoja vuoden tai parin takaa. Tänään kolahti. Saavuimme tasan vuosi sitten Chiang Maihin.

VUOSI SITTEN THAIMAAN AURINGOSSA

Sydämessä läikähti, kun katsoin kuvia. Viimeisimmästä (toivottavasti ei viimeisestä) lomamatkastamme jäi hyvät muistot, vaikka silloin jo korona-aikaa elettiinkin. Päivitin tunnelmia otsikolla Chiangmai2020.

ke 3.3.2021

Olen tottunut katsomaan aamuisin kalenteriin, mitä menoja on tiedossa. Nykyään sieltä löytyy vain yliviivattuja menoja. Käyn aamuisin lenkillä, kun mies vielä nukkuu. Niin tänäänkin. Katukäytävät ovat jo mukavan sulia, mutta kävelyteillä jarruesteet ovat tarpeen.

MELKEIN KEVÄT

Poikkesin Tokmannilla heräteostoksilla. Jussi sai lisää olohousuja. Meillä pyörii nykyään pesukone lähes joka päivä.

ARJEN ILOJA

Ostin itselleni tuiki tuntemattomia Taika-merkkisiä kosmetiikkatuotteita. Vähän vaihtelua Lumenen ja Nivean ohella.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.