keväisiä kaupunkipäiviä

ti 18.5.2021

Nyt kun olemme autottomia, mökille ei niin vain mennäkään. Vietimme siellä aurinkoisen viikonlopun nuorison ja lastenlasten hyvässä seurassa.

TYYNI VANAJAVESI

Nyt olemme vaihteeksi kaksin kaupungissa. Jussilla on tiedossa lääkärikäyntejä, joten pysyttelemme lähietäisyydellä terveyskeskuksesta ja keskuskussairaalasta. Selvittelen parhaillaan Kela-taksin käyttöoikeutta. Se helpottaisi kummasti pakollisia menoja.

LENKILLÄ VANAJAVEDEN RANNALLA

Lenkkeilin eilen ja herkistelin kevään tuoksua ja uskomattoman hienoa vihreyttä. Hämeenlinnassa on lukuisia puistoja ja Vanajavesi vierellä.

LINNANPUISTON VIHREYTTÄ

Kyllä täälläkin pystyy nauttimaan aurinkopäivistä. Kaupungin keskustakin on mukavan vihreä.

SIBELIUSPUISTO

Minulla on meneillään tämän kevään viimeiset zoom-etäopiskeluviikot. Hämeen kesäyliopiston järjestämä Luovan kirjoittamisen työpaja on ollut hieno kokemus. Meitä opiskelijoita on kymmenkunta. Jokainen kirjoittaa omaa tarinaansa, jakaa sen sähköpostilla muille ja kommentoimme niitä sitten verkossa. Opettajamme Taija Tuominen lähettää henkilökohtaista palautetta. Olen ollut iloinen plusmerkeistä.

ke 19.5.2021

Heleät päivät vaihtuivat alakuloiseksi sateeksi. Meillä Jussin kanssa paistaa aurinko. Olemme tällä viikolla käyneet joka päivä eri terveydenhoidon pisteissä. Maanantaina terveysasemalla hammasröntgenissä, tiistaina Fimlabissa verikokeissa, tänään keskiviikkona ensimmäistä kertaa Kela-taksilla keskussairaalassa.

KUKKAPENKKI HEHKUI AURINGOSSA ENNEN SADETTA

Neurologi Lauri Tiilikainen otti Jussilta poliklinikalla selkäydinnäytteen. Ennen sitä ja sen jälkeen fysioterapeutit testasivat kävelyä. Tavoitteena oli, että toimenpiteen jälkeen kävelyn piti parantua vähintään 20 %. Tulos 56 % häikäisi meidät kaikki. Lääkäri oli tuloksesta niin innoissaan, että laittoi saman tien lähetteen Tampereelle neurokirugin vastaanotolle:)

la 22.5.2021

Sataa ja paistaa vuorotellen. Olemme edelleen kahdestaan kaupungissa. Nuoriso ei ole tulossa.

KAUPUNKI KUKKII

Lupasin päivystää tänään lauantaina kello 12-16 Galleria Paperihuoneella. Siellä on ollut hiljaista koronatilanteen vuoksi. Meillä on tarjolla käsidesiä, kasvomaskeja, hyvät turvavälit ja kaksi hienoa näyttelyä.

TAIDEGRAFIIKKAKORTTEJA

Päivä oli todella hiljainen. Vain omaa väkeä kävi. Rankat sadekuurot kastelivat pariin otteeseen kaupungin. Minä askartelin kukkavedoksista kortteja ja pieniä tauluja paspojen kera. Ne sopivat persoonallisiksi onnitteluiksi vaikkapa kevään ylioppilaille. Ajankohtaiset tiedot löytyvät linkistä Paperihuone.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.