pikkupakkasta

ma 28.11.2022

MIIKA KÄVI JÄRVELLÄ

Sääennuste lupaa tälle viikolle muutaman asteen pakkasta ja pilvipoutaa. Ohut lumipeite tuo hieman valoa marraskuuhun.

LÄHDÖSSÄ

Talvi saa nyt tulla, sillä reippaat Anna ja Miika kävivät eilen laittamassa mökin odottelemaan kevätaurinkoa. Minä sain sunnuntaivieraiksi Lauran Leila-äidin ja Reijon sekä kolme pikkupoikaa.

KIRJOITUSTEHTÄVÄT OLIVAT HAASTEELLISIA, KUN LÄPPÄRILTÄ PUUTTUI Ä JA H

Lauantaina Visa juhli yhdeksänvuotispäiviään Espoossa. Minullakin oli kutsu, mutta kirjoituskurssi Kynästä kiinni esti vierailun.

VISA 9 V

Kokkasin kanapataa ja wokkivihanneksia aikuisille ja pojille makaronia ja jauhelihakastiketta. Kävimme Visan, Samun ja Miskan kanssa hakemassa Goodmanilta herkkuja jälkiruuaksi.

GOODMAN OLI KORISTAUTUNUT JOULUUN – KUVASTA LÖYTYY KOLME POIKAA

Anna ja Miika tulivat punaposkisina mökiltä ja toivat kassikaupalla kuivamuonaa ja pakasteita. He olivat käyneet paluumatkalla katsomassa Jussia, joka sai palan syntymäpäiväkakkua.

ti 29.11.2022

Arvovaltainen raati valitsi eilen Galleria Paperihuoneen ensi vuoden taiteilijat. Olin ylpeä, kun top 10 listaltani yhdeksän ehdokasta pääsi mukaan. Hakemuksia oli peräti 39. Meille on tulossa huikea näyttelyvuosi.

Riensin valintakokouksen jälkeen Visarantaan Jussia katsomaan. Hän oli kovasti vaisu. Vein taas kerran herkkuja, lämmitin käsiä ja hieroin jalkoja.

MARRASKUUN MAISEMA VISAMÄESSÄ

Jatkoin matkaa kampukselle luovan kirjoittamisen työpajaan. Meillä on enää yksi tapaaminen tämän vuoden puolella. Onneksi kirjoitusilo jatkuu keväällä.

KAKSI LUMITYTTÖÄ

Laura lähetti hauskan kuvan Ulpusta.

ke 30.11.2022

Kävin viimeistelemässä näyttelyyn tulevat työt. Edistyin ripeästi ja ehdin valoisan aikaan Visarantaan.

JUSSI KÄVELYLLÄ

Olin saanut hoitajilta ilahduttavan viestin, että Jussi oli kävellyt aamupäivällä omasta huoneesta päiväsaliin asti. Mies oli niin voipunut, että oli sikeässä unessa saapuessani. Hän virkistyi, kun tarjoilin energiajuomaa. Kysyin, tuonko pikkujouluaikaan glögia. ”Tuo vahvistusta myös”, hän toivoi. Lupasin. Olin jo lähdössä, kun Jussi kertoi lähtevänsä huomenna lentokoneella Tukholmaan ja palaavansa työpalaverista laivalla. Toivotin hyvää matkaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.