hiihtoloma jo mukavan lähellä

pe 10.2.2023

KEVÄÄN VÄREJÄ

Olen aina pitänyt kutkuttavasta tunteesta, kun tiedossa on lomamatka. Lupasin perheelle, että vien meidät etelään, kun saan asunnon myytyä. Se hetki on lähellä. Olemme varanneet viikon matkan Teneriffalle. Olen valmis lähtöön, sillä ostin uuden matkalaukun Roomassa hajonneen tilalle, Olen ostanut myös uuden uimapuvun. Kesähepeneitä on ennestään. Tuskin siellä helle on, mutta toki lämpimämpää kuin kotisuomessa.

Arki jatkuu tuttuun tapaan matkaa odotellessa. Kävin eilen Visarannassa ja tapasin uuden sairaanhoitajan ja Jussin omahoitajan. Miehenkin näin, mutta hän oli ollut aamupäivällä saunassa ja oli käydessäni niin syvässä unessa, etten saanut häntä hereille. Pyysin välittämään terveiset ja jätin herkkuja.

PIMEÄ JA SATEINEN KAUPUNKI

Kynäilijät ryhmämme kokoontui illalla grafiikanpajalla. Meillä oli ilo tutustua zen-kortteihin.

UUSI KIINNOSTAVA TUTTAVUUS

Seuraavat tarinat syntyvät niiden inspiroimina.

KUTSUVAT VALOT AAMUHÄMÄRÄSSÄ

Tänään puhalsi raju tuuli. Kaupunki oli pimeä, kun kävelin aamukahdeksaksi uimahallille. Vesijuoksu on tehokas tapa aloittaa virkeä viikonloppu.

su 12.2.2023

Sain eilen Annamurun vieraaksi. Pojat eivät halunneet tulla, kun serkut eivät olleet paikalla. Anna tuli junalla ja kävi bussikyydillä katsomassa isäänsä.

ILOINEN TAPAAMINEN VISARANNASSA

Annalla oli täsmäaikataulu. Tapasimme Visarannan käynnin jälkeen kaupungilla. Hämeenlinnasta löytyy lukuisia etnovarintolita, mutta vain yksi vietnamilainen. Pikkuravintola Kauno on Hallituskadulla.

MASAMAN CURRYA JA PHO-KEITTOA, NAM

Tilasimme masamancurrya tofulla ja pho-keittoa kanalla. Molemmat annokset oivat herkullisia ja sopivat ruokavalioon, kun jätti riisit ja nuudelit syömättä. Anna jatkoi matkaa Laurentin luo Tasapainoklinikalle hierontaan ja minä palasin kotiin. Tytär ehti sopivasti paluujunaan.

KOLLAASI-INNOSTUS

Minä olin aloitellut päivällä kollaasien parissa ja jatkoin illalla. Lumouduin leikkaa-liimaa askartelusta siinä määrin, etten malttanut mennä nukkumaan ennen kuin neljän teoksen sarja oli viimeistelyä vaille valmis.

TARINA KERTOO PETTYMYKSESTÄ, SURUSTA, VOIMASTA JA ONNELLISUUDESTA

Sunnuntaiaskartelu oli mukavaa. Sarja on nyt valmis ja suunnittelen jo seuraavia. Kuvat löytyvät otsikolla

Tarotkortit innostivat kollaasiin

ULKOILUJOUKKUE MEHUTAUOLLA

Sain valokuvan nuorison vauhdikkaasta sunnuntaipäivän vietosta pulkkamäessä.

Minun päivääni kuului hulvattoman ihastuttava elokuva Mies nimeltä Otto. Tom Hanks loisti roolissaan äreänä naapurina. Suosittelen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.