mitä opin

KEVÄÄN VÄREJÄ

Kahdeksan viikon terveyskuuri on suoritettu. Hyvä minä. Olen virkeä ja voin hyvin. Ruoka maistuu entistä paremmin ja nukun kymmenen tunnin yöunet. Paino on pudonnut kuusi kiloa. Kaikki tämä todellakin kahden pimeän kevätkuukauden aikana.

Mitä opin? Ensinnäkin juomaan vähíntään kaksi litraa vettä päivässä. Keittiön työtasolla on litran vesikannu, joka helpottaa laskemista. Aloitan aamun lisäämällä vesilasiin ruokalusikallisen omenasiiderietikkaa. Keittelen sen jälkeen vahvan kahvin, johon sekoitan raakakaakaota, mantelimaitoa ja hyviä rasvoja. Blenderissä siitä tulee vaahtoavan pehmeä.

PIRTELÖ PIRISTÄÄ

Nautin kahvin kanssa paahtoleivän salaatinlehtien ja avocadon sekä kalkkunaleikkeen kera. Seuraavaksi pyöräytän blenderissä marjasmoothien. Suosikkejani ovat kotimaiset mustikat, mansikat ja puolukat. Lisään sekoitukseen kookosmaitoa ja superfoodeja. Muistan ottaa päivittäin myös Omega kolmosta ja D-vitamiinia. Tilasin verkkokaupasta hyvinvointivalmentajien suosituksesta laadukasta Balance Oilia ja Xtendiä.

Kokkaan lounaaksi kasviskeittoja, joiden pinnalle ripottelen raejuustoa. Välipalaksi pilkon hedelmäsalaattia. Se maistuu erityisen hyvältä pähkinöiden, manteleiden ja kookoskerman kera. Jos haluan herkutella, keitän toisen kupillisen kahvia ja syön pari palaa tummaa suklaata.

PINAATTIPAISTOS JA BROILERIA KOOKOSMAIDON KERA

Päivällisellä suosin tuoretta kalaa – yksi file kerrallaan ei taloutta kaada, broilerisuikaleita, luomumunia ja tofua sekä tietysti runsaasti vihanneksia ja juureksia. En käytä enää mikroa, vaan kypsennän kasvikset uunissa.

KYLMÄSAVULOHI, KANANMUNAT JA OLIIVIT OVAT HERKKUA, SAMOIN MISOKEITTO

Olen huomannut, että vähemmän on enemmän. Maut korostuvat, kun aineksia ei sekoittele liikaa.

TOINEN VERSIO SAMANTYYPPISISTÄ AINEKSISTA

Voin hyvin kuvitella, että jatkan terveyslinjalla. Jos laboratoriokokeet ovat hyvät, olen luvannut itselleni lasillisen viiniä ja olutta silloin tällöin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.