unelmamatka alkaa viikon kuluttua

to 30.3.2023

KOHTA LENNOSSA

Ensi viikolla tähän aikaan olen täpinässä, sillä lento Istanbulin kautta Johannesburgiin lähtee pitkäperjantaina. Luvassa on taatusti ainutlaatuinen pääsiäinen. Vietämme ryhmän kanssa kolme päivää safarilla Pilanesbergissa ja sen jälkeen lennämme Kapkaupunkiin. Etelä-Afrikka on minulle tuiki tuntematon maankolkka.

SAFARIHENKINEN MATKAPUVUSTONI

On ollut hauska kierrellä kirppareilla etsimässä uusia/vanhoja t-paitoja. Musta toppi on Lidl’n mallistoa ja hellehattu aikaisemmilta matkoilta.

Lomailimme Jussin kanssa vuosikaudet Aasiassa. Thaimaa, Malesia, Vietnam, Singapore ja Bali ehtivät tulla niin tutuiksi, että jokaisessa maassa meillä oli lempikohteet. Bangkokista lensimme Phuketiin, Koh Samuille, Koh Changille ja viimeisimmillä lomilla Chiang Maihin. Malesiassa Kuala Lumpur ja siellä Bukit Bintangin alue oli tukikohta. Lomasaaret Langkawi,Tioman, Pankor ja Perhentian sekä itärannikon pitkät hiekkarannat tulivat tutuiksi. Kävimme kerran Borneollakin. Vietnamin matkat aloitimme Saigonista ja lomailimme myöhemmin Hanoissa sekä rannikolla Nha Trangissa, Hoi Anissa ja Huessa. Gourmetristeily Halong Baylla oli unohtumaton.

Afrikan mantereella olemme käyneet vain Jaanan vieraina Kairossa, kerran Niilin risteilyllä ja päiväretkellä Tunisissa. Olin unohtaa, vietin äitiysloman aikaan viikon Soussessa, jossa sain pahan ripulin. Sitä iloa koimme porukalla myös Luxorissa.

Kuvittelin, että safarimatka jää vain haaveeksi, mutta kiitos siskon, siitä on nyt tulossa totta:)

Kävin aamuauringon nousun aikaan terveyskeskuksen laboratoriossa. Aikainen herätys johtui siitä, että aamulla ei saanut syödä mitään. Jännitin tuloksia. Ne tulivat kiitettävän nopeasti puolen päivän aikoihin. Olin äärettömän helpottunut, sillä kaikki olivat viitearvojen sisällä ja paremmat kuin edellisessä mittauksessa runsas vuosi sitten.

Lähetin hyvinvointivalmentajalleni lämpimät kiitoset kannustuksesta. Vaikka kahdeksan viikkoa on ohi, hän on luvannut jatkaa kanssani kuusi kuukautta ilman erillistä korvausta. Olen todella kiitollinen, sillä nyt on vaara, että irrottelen liikaa. Se on matkalla luvallista, mutta sen jälkeen on syytä palata ruotuun. Paino on pudonnut hulppeat seitsemän kiloa.

Kävin mämmituokkosen kanssa katsomassa Jussia. Päivä oli aurinkoinen ja linnut lauloivat. Visarannassa oli käynyt aamupäivällä pikkutrulleja virpomassa. Mämmi maistui ja tuoreet korvapuustit kahvin kera.

HEMMOTTELUHETKI YHDELLE

Minulla oli herkkuhetki, kun palasin kotiin. Paistoin oikeaoppisesti tonnikalapihvin niin, että se jäi sisältä punaiseksi. Höyrytin broccolinoja ja keltaisia tomaatteja. Quinoa täydensi annoksen. Samoin oikea samppanja, jonka olin luvannut itselleni projektin päätteeksi.

pe 31,3,2023

Aamulla pakkasta oli 16 astetta. Lämpenin vasta uimahallin saunassa. Päivä oli aurinkoinen ja mittari kipusi plussan puolelle.

YHDEN ILLAN JUTTU

Minulla on kutkuttava iltameno. Hämeenlinnassa vietetään yhden illan juttua. Sain kutsun luomu- ja herkkukauppa Inkivääriin tarotkorttien kera. Hih:)

la 1.4.2023

Eilinen ilta oli menestys. Majoituin luomu- ja herkkukauppa Inkiväärin peränurkkaan hyllyjen väliin. Sinne mahtui juuri ja juuri pieni pyöreä pöytä ja kaksi tuolia. Ilta alkoi hiljaisesti, mutta vauhti parani loppua kohti. Annoin 16 hyvää ennustusta ja kaikki kävijät olivat tyytyväisiä. Moni sanoi, että kortit osuivat oikeaan. Minulle tästä on tullut hauska harrastus. On mukava rupatella ja matkakassaankin kertyi mukavasti täydennystä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.