työkaverit kevätretkellä

NINA, MAIJA, LIISA JA EIJA VIERAILULLA TYÖHUONEELLANI

Minusta on tullut kulttuurilähettiläs.  Retkikunta toisensa perään on vieraillut uudessa kotikaupungissani.  Poikkeuksetta kaikki ovat sanoneet, onpa viehättävä paikka.  Minä olen täsmälleen samaa mieltä. Olin kovasti ilahtunut kun vanhat työkaverit tulivat käymään.  Yleensä ihmiset lupaavat vierailla, mutta tosipaikan tullen löytyy kaikenlaisia esteitä. 

Vietimme iloisen taide- ja ruokailupäivän.  Minulle kohokohta oli Vanajaveden Opiston näyttelyn ripustus.  Arvelin selviäväni puolessa tunnissa.  Onneksi ymmärsin pyytää Jussin avuksi.  Niin siinä kävi, että minä jatkoin joukkueeni kanssa kierrosta ja miesparka jäi hommiin.  Ei toden totta ole helppoa olla taiteilijan mies. 

Päädyimme kierroksen lopuksi nauttimaan viiniä, juustoa ja keksejä pieneen kerrostalokotiimme.  Olin tyytäväinen, että käytin aamun tunnit siivoamiseen.  Aurinkokin pilkisteli tummien pilvien lomasta.  Toivotin vieraat tervetulleiksi toistekin.  Hämeenlinna on kauneimmillaan kesällä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.