temperamaalauskurssi loppui

KAUPUNGIN VALOT – tempera paperille

Vanajaveden opiston kurssikausi on lyhyt.  Meillä oli temperaopintoja kuusi kertaa.  Niistä kolme olin poissa.  Sain kuitenkin jonkinlaisen aavistuksen, mitä kaikkea väreillä voi tehdä.  Nyt viimeisenä kurssipäivänä kokeilimme, miten grafiittikynä ja öljypastellit sopivat maalatulle pinnalle.  Otsikkokuva on ensimmäisen kerran kokeilu, jota jatkoin väriliiduilla. 

Ensi lukukaudella meille on luvassa jatkokurssi, jossa kokeillaan öljyä sideaineena.  Kurssin päätteeksi järjestimme pienimuotoisen katselmuksen oikein paspojen kera.  Tyylikirjo oli melkoinen.  Mielenkiintoisimpia olivat työt, joissa oli käytetty pohjustuksen yhteydessä erilaisia materiaalia kuten kangasta, sahanpurua, kuitua ja talouspaperia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.