meripäivä

MARINE PARK

la 4.5.2013 retkipäivä

Marine Park siintää auringonlaskun suunnassa.  Olemme vuosia sitten tehneet sinne leppoisan päiväretken.  Niinpä ehdotimme, että voisimme lähteä päiväksi merelle.  Ostimme retkipaketin, johon sisältyi nouto Mimosasta.  Olimme kätevästi Nathonin laiturilla puoli yhdeksältä aamulla.  Meri oli turkoosinvihreä ja mukavan tyyni.

NÄKYMÄ MERIPUISTOSTA

Matka taittui Samui Island Toursin puisella laivalla.  Ihmettelimme, miksi koko turistikatras seisoskeli laivan kaiteisiin nojaillen ja siemaili seisoviltaan aamukahvia.  Pitkät kansipöydät kiiltelivät tyhjinä ja puhtaina.  Sekin selvisi, pöydät ja penkit olivat vastamaalatut ja pinta ei ollut vielä ehtinyt kuivua.   No, merituuli kuivatti ne päivän mittaan ja pääsimme nauttimaan aikanaan buffetlounasta ihan istuvillamme.

RANTAUDUIMME TÄYSVARUSTUKSISSA PITKÄHÄNTÄVENEILLÄ

Otso turhautui menomatkalla täysin, sillä hän joutui istumaan rattaissa.  Kävely kannella osoittautui turhan vaaralliseksi, sillä kaiteiden alla oli suora pudotus mereen.  Paluu sujui paremmin, sillä poikanen nukkui lähes koko matkan ajan.

POJAT UIMASSA

Ankkuroimme meripuistossa kahteen poukamaan kahdeksi tunniksi kerrallaan.  Ensimmäisen päänähtävyys oli smaragdinvihreä laguuni, toisen näköalapaikka sekä tippukiviluola.  Olimme Jussin kanssa tyytyväisiä, kun saimme jäädä rantahiekalle Otson kanssa.  Miika ja Laura retkeilivät ja palasivat hikisinä vaelluksilta.

KIIPEILYPOLKU OLI VAATIVA

 

PERILLÄ NÄKÖALAPAIKALLA

Ehdimme ilta-auringon viime säteissä hotellille, jonka edessä sattui olemaan sopivasti pannukakkukärry.  Ilta-ateria Boom Bayssa ja iltauinti meressä sopivat oivallisesti meripäivän päätteeksi.  Me saimme ensimmäisen canastapelin päätökseen.  Jussi sai komeat 5000 pistettä ensimmäisenä, mutta minä annoin kovan vastuksen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.