hiljaiseloa

OTSO UIMARI

to 2.5.2013
viides Samui-päivä

Miika ja Laura lähtivät kaupunkiretkelle Nathoniin.  Jussi lähti suosiolla heille paikallisoppaaksi.  Minä jäin suosiolla otsovahdiksi.  Vietimme hauskan päivän rantamökillämme.  Keskipäivän aikaan oli liian kuuma leikkiä rantahiekalla.  Niinpä viihdyimme puiden varjossa. 

RANTALEIKKEJÄ

Teimme hiekkakakkuja, heitimme palloa ja kävimme tuon tuostakin katsomassa kotiravintolassamme, miten koira haukkulainen jaksoi aina vaan nukkua.  Otso on saanut täälläkin runsaasti iloisia hymyjä ja suukkoja. 

SAMUIN UIMARIT

MIIKA JA LAURA PANIVAT PAREMMAKSI

 

Kun retkeläiset palasivat pahin paahde oli ohi ja pääsimme porukalla uimaan.  Siinä riittikin puuhailua auringonlaskuun asti.

 

pe 3.5.2013
kuudes Samui-päivä

Meno jatkui samaan tahtiin.  Vietimme koko kuuman päivän rannalla.  Nuoriso vetäytyi omaan mökkiin Otson päiväunien aikaan.  He lupasivat tulla pulaamaan vielä ennen auringonlaskua.  Sovimme, että menemme yhteiselle illalliselle.  Taivas punertui, mutta porukkaa ei kuulunut. 

MIMOSAN RANNALLE OLI KATETTU NÄYTTÄVÄ ILLALLISPÖYTÄ – EI KUITENKAAN MEILLE

Kävelimme Mimosaan ja löysimme nuorison hieromassa silmiään.  He kaikki olivat nukkuneet univelat pois – tai ainakin vähemmiksi.  Päivän päätteeksi Mai Thai tarjosi meille erinomaisen illallisen, josta ei tulisuutta puuttunut.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.