näkemiin samui

NÄKYMÄ PHA NGANIN SUUNTAAN – akvarelli

ti 7.5.2013 matkapäivä

Istuin aamulla auringonnousun aikaan rantahiekalla ja ikuistin lähtöpäivän kunniaksi näkymän, jota katselemme rantabungalowistamme.  Olo on haikea, vaikka olemme viettäneet ylellisesti kymmenen päivää täällä Samuin maisemissa.  No, saksalaiset eläkeläiset, joita tapaamme joka käynnillämme, viihtyvät täällä puoli vuotta.

JOUKKUEEMME RYHMÄKUVASSA

Otimme virallisen ryhmäkuvan hetkeä ennen lähtöä.  Lennähdimme iltapäivällä Bangkokiin ja vietämme täällä vajaat kaksi päivää.  Paluu kotimaahan on torstaina 9.5. ip.   Asumme ylellisesti Siam Centerin lähellä hotelli Evergreen Placessa.  Se on tuttu edelliseltä  käynniltämme.  ”Onni on kuuma suihku”, huokasin kun sain vihdoinkin pestyä merivedestä kankeat hiukset kunnolla.

NÄKYMÄ HOTELLIHUONEEMME PARVEKKEELTA

There is one comment

 1. Leila

  Suomen ”kesä” odottaa teitä jo…
  Nuoriso varmaan ilmoittelee sitten kun ovat kotiutuneet.
  Reijo kuuluu Lavian-viikon suunnittelukomiteaan ja sanoi että jos olet kiinnostunut järjestämään heinäkuun puolessavälissä näyttelyn täällä niin paikallisessa ”kukkenhaimissa” olisi tilat.Mutta palataan siihen myöhemmin…
  Viihtyisiä viimeisiä päiviä sinne lämpöön, halit kaikille !

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.