perhematka samuin satusaarelle keväällä 2013

MATKALLA THAIMAASSA LEENA, JUSSI, MIIKA, LAURA JA OTSO, 1v 9 kk
KAKSI JA PUOLI VIIKKOA KEVÄÄLLÄ 2013

MATKAREITTI BANGKOK – KOH SAMUI – BANGKOK

su 21.4.2013

”Eiköhän lähdetä porukalla Thaimaahan ennen kuin Otso täyttää kaksi vuotta”, poikani Miika ehdotti.  Minuahan ei pidättele mikään, kun joku näyttää vihreää valoa lomamatkailuun.  Odottelimme pitkin viime syksyä edullisia lentoja Bangkokiin.  Niitä ei kuulunut ennen kuin kevätpuolella.  Finnair tarjosi matkat noin 600 euron hintaan.  Alle kaksivuotiaat matkustavat ilmaiseksi.  Varasimme liput saman tien.

Lähtö on ylihuomenna ja paluu vapun jälkeen äitienpäiväviikonloppuna.  Vietimme vuosi sitten Jussin kanssa loman Samuilla samaan aikaan.  Siellä on meneillään kuuma kausi, mutta onneksi merituuli vilvoittaa.  Pysähdymme mennen tullen pariksi päiväksi Bangkokiin, jossa lämpötila on tasaisesti kolmenkymmenen yläpuolella.  Otso on saanut oman passin, uv-suojatun uimapuvun ja aurinkohatun, jossa lippoja on edessä ja takana.  Kuvia on luvassa.  Tuoreita päivityksiä lupaan vasta matkan jälkeen, sillä en ole ollenkaan varma, että majapaikassamme on wi-fi yhteyttä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.