kesä-akvarelleja

KOTIPIHAN UNIKKOJA – akvarelli

Olen viettänyt kesäkuun ensimmäisen viikon Espoossa vanhassa kodissani otsovahtina.  Kun poika nukkui otin akvarellivärit esiin ja ikuistin vastapuhjenneita unikkoja.  Olin vielä talviterässä, mutta sain sentään jotain aikaiseksi.  Viikonloppuna meillä on taidekoulussa akvarellimaalausta.  Toivottavasti saan taas kerran hyvän hengenkohotuksen aikaiseksi.

KESÄKUKKIA – akvarelli

Maalasin kesäkukat Tuomarinkylän kartanon pihapiirissä.  Meillä oli aiheina lähes abstraktit sommitelmat, joita löytyi pihan romuvarastosta ja lautakasasta.  Kun pakolliset työt oli tehty, irrottelin kukilla – kuinkas muuten.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.