syntymäpäiväkakku

OTSOKAKKU

Otson kaksivuotisjuhlissa oli helteinen tunnelma.  Sisällä oli kuuma ja ulkona vielä kuumempi.  Päivänsankari suhtautui juhlahumuun tyynesti.  Kakkukynttilöiden puhallus sujui jo rutiinilla.  Otso maisteli kakkua suupielet kermavaahdossa.  Maistui se muillekin, samoin suolaiset piirakat.  Tarjolla oli sienipiiraiden lisäksi isäntäväen leipomaa feta-pinaattipiirakkaa.

 

KYNTTILÖIDEN PUHALLUS

Lauran kakkureseptiin kuului runsaasti kermaa, jonka hän mausti vadelmilla sekä suklaalla.  Minun vaatimaton osani kakuntekoon rajoittui koristeluun.  Hain mustaherukkapensaasta tuoreita marjoja, joilla Laura taiteili Otson nimen.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.