tuoreita ruokamuistoja menorcalta

TAPASANNOKSET OLIVAT MAUKKAITA

Menorcan saari osoittautui mukavan luontoystävälliseksi.  Saimme maistella hotellin buffet-aamiaisella paikallisia ruokia mielin määrin.  Espanjalaiseen tapaan lähiruoka oli arvossaan. Tapas-annokset ovat saaren parasta tarjontaa.

SINISIMPUKOITA JA MUSTEKALAA KATALONIAN TAPAAN

Salaatit ja vihannekset olivat maukkaita, samoin merenelävät sekä tietenkin paella.

PAELLAA TARJOLLA

Saimme maistella kerrassaan herkullisia sinisimpukoita sekä merikaloja.  Saari on kuuluisa juustoistaan, joita kypsytetään sen mukaan miten vahvoja makuja halutaan.  Suolaa ei lisätä, vaan merituuli tuo aromit tullessaan.

PÄÄKAUPUNKI MAHÓNIN HERKKUKAUPPA

Paikalliset suosivat pomadaa, saaren omaa tuontontoa olevaa giniä, johon sekoitetaan sitruunalimonaadia.  Sangriaa saa perusmakuisena sekä kuohuviiniversiona.  Molemmat maistuivat kuumina kesäpäivinä raikkaalta.  Omaa viinituotantoakin on, mutta se on vielä nuorta.

RAIKASTA SANGRIAA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.