herkkutattipihvejä

HERKULLISIA HERKKUTATTEJA

Kesän ensimmäiset herkkutatit löytyivät yllättäen Espoosta.  Vietimme elokuista otsonhoitoviikkoa heti Menorcan matkamme jälkeen.  Retkeilimme tutuissa paikoissa Kauklahdessa.  Yllättäen näimme ensin yhden ja sitten useamman pullean tatin.  ”Ei voi olla totta, mistä löysitte?” Miika kommentoi.  Sanoin, että kysypä Otsolta.  Sienipaikkojahan ei saa paljastaa.

 

HERKKUTATIT PANNULLA

Tein herkuista pannulle sopivia pihvejä, jotka kastoin ensin kananmunaan ja sitten korppujauhoihin.  Mausteiksi riittivät suola ja pippuri.  Maku on uskomattoman pehmeä ja kerrassaan herkullinen.  Eipä turhaan sienten nimi ole herkkutatti.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.