tanssi

TANSSI – öljyväri alumiinille

Olen lähes koko kesän maalannut mökillä koulutehtäviä.  Teimme elokuun lähiopetusjaksolla materiaalikokeiluja.  Innostuin jatkamaan, sillä aihe kiinnostaa siinä määrin, että siitä voi tulla jopa lopputyöaihe.

Maalasin offsetpellille öljyväreillä otsikkokuvan tanssijan.  Kokeilin, miten pitsi sopii sabluunaksi.  Aikaisemmin olen käyttänyt sitä menestyksekkäästi sekä akvarelleihin että grafiikkatöihin.  Ja toimihan se paksullakin maalilla.  Pellinpalaseni ovat pieniä.  Jos jatkan samaan malliin, en todellakaan tiedä, miten isot ohuet alumiinilevyt voisi laittaa ripustusvalmiiksi.  Ehkäpä kätevä Jussi keksii.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.