erkki, maria ja maisema

NÄYTTELYKUTSU

Kirjoittajakurssi jatkui aivan toisenlaisissa maisemissa kuin ensimmäisellä kerralla.  ”Kirjoittakaa tarinat puhtaaksi ja lähettäkää minulle, niin annan taiteilijoille palautetta”, ohjaajamme Päivi pyysi.  Idea on hauska, sillä harvoinpa näytteilleasettajat saavat kirjoittajakommentteja.  Emme tosin arvioi taideteoksia vaan kuulostelemme, millaisia tuntemuksia ne herättävät.

Saimme taas kerran hauskat tehtävät.  Taiteilija oli nimennyt soikiot ”pompiduu” -otsikolla.  Saimme valita niistä mieleisemme ja kirjoittaa, mitä aisteja ne kutkuttavat.  Toinen tehtävä oli suorastaan innostava.  Johannes Kangas oli maalannut sarjan ”Kauniita mieskuvia”.   Saimme kirjoittaa yhdelle Ihanalle Miehelle kirjeen.  Saimme sen jälkeen kuvitella – ja kirjoittaa – mitä Ihana Mies meille vastasi.   Tunsin taas kerran itseni tosikoksi, kun kirjoitin mitä näin.  Lennokkaimmat kurssilaiset kehittelivät kunnon draamoja.  Ehkäpä minäkin kurssin edetessä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.