taidekortteja ja grafiikkaa joulubasaareihin

TAIDEKORTTEJA

Kodin ikkunaremontin jälkeen olen siivonnut ja siivonnut.  Jopa siinä määrin, että sain työpöytäni pinnan näkyviin.  Siitä ilosta askartelin omin pikku kätösin pinon kortteja tuleviin joulumyyjäisiin.  Paperihuoneella Hämeenlinnan Poltinaholla on avoimet ovet su 1.1.2. ja joulubasaari AkvArt Galleriassa Helsingissä heti sen jälkeen kolme viikkoa joulukuussa.  Ilmoittelen, kun tiedän koska päivystystän. 

 

GRAFIIKKAA JA AKVARELLEJA YSTÄVÄHINTAAN

Korttien lisäksi myynnissä on edullisia grafiikan vedoksia ja lahjoiksi sopivia pikkutauluja.  En tiedä onko laman vika, taidekauppa käy edellisiä vuosia heikommin (vai olisko taso laskenut?), mutta yritän silti toivorikkaasti.  Ja aina on hauska tavata tuttuja glögin ja rupattelun merkeissä.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.