tofua ja paistettuja tomaatteja

PAISTETTUA TOFUA

Tofu jakaa mielipiteitä.  Olen oppinut syömään sitä laajoilla Aasian matkoillamme.  Nuorison vegaanikauden aikana se oli pöydässämme yleinen ruoka-aine.  Tofuhan ei maistu kovinkaan herkulliselta ilman mausteita.  Mutta ah, kun sen paistaa kuumalla pannulla ja lisää kunnon makuaineet, juttu on ihan toinen.

Minun versiossani on runsaasti valkosipulia, soijaa ja chiliketsuppia sekä tuoretta limetinmehua.  Lisään vielä syöntivaiheessa sinappia.  Tuore inkivääri ja korianteri sopivat myös, mutta nyt niitä ei ollut käytettävissä.  Paistetut tomaatit sopivat hyvin makuyhdistelmään.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.