joulurauhaa

SUVELAN JOULUTONTUT

Joulu mökillä on lepoa parhaimmillaan.  Kerrankin voi hyvällä omallatunnolla viettää aikaa sohvannurkassa joululahjakirjojen ja televisioelokuvien parissa.  Jääkaappi on täynnä herkkuja.  Meidän perhe varautui taas kerran joulunpyhiin niin kuin meillä olisi suurperhe.  Pienperheemme elää näillä eväillä ensi vuoteen.

JOULUVALOT SYTTYIVÄT

Yksi joulupyhien iloista on sanaristikoiden täyttäminen.  Lii-ystävä muistaa meitä aina ristikkopaketilla.  Tapaninpäivän aamuna Jussi sai toimia konsulttina, kun omat taidot eivät riittäneet.  Minulla oli kaksi kiperää kohtaa muuten valmiissa paketissa.

Mikä alku kuuluu sanaan -nadi?  Mietimme Intian osavaltiot läpi.  Ei tärpännyt.  Kunnes joku älynväläys kirkasti sanaksi limonadin.  Toinen vaikea oli lyhennys V.I.  Very important tai roomalaiset numerot?  Kunnes Jussi keksi, että siihän on vanhan kunnon Lenin.  Saa nähdä, mitä haasteita huominen tuo tullessaan…

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.