fonduepatoja uuden vuoden aattona

FONDUEPADAT PORISEVAT

Meillä on tapana nauttia uuden vuoden aattona fondueillallinen hyvässä seurassa.  Ystävämme Lii, Kaizu, Terttu ja Immo ilahduttivat meitä saapumalla mökille juhlistamaan vuoden vaihtutumista.  Toisessa padassa poreili sitruunaruohontuoksuinen tom yam liemi, toisessa puhdas rypsiöljy.  Dippasimme kalaliemeen kuorellisia katkarapuja ja kasviksia, öljypataan lihapaloja.  Fondueillallinen on hauska perinne, jonka ääressä vierähtää helposti tunti kaksi.

LINSSIKEITTOA JA KATKARAPU-AVOCADOSALAATTIA

Uuden vuoden päivänä minä olen keitellyt usein thaikalakeiton, johon olen käyttänyt fonduepadan liemen.  Tänä vuonna ilahdutin juhlakansaa tukevalla linssikeitolla.  Jussi valmisti alkupalaksi katkaravuista ja avocadosta herkullisen salaatin.  Näillä eväillä saimme vuoden 2014 maittavaan alkuun.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.