perunasalaattia juhlakansalle

 
PERUNASALAATTIA 20 HENGELLE

Olemme viettäneet lauantai-illan pikkukeittiössämme.  Jussi graavasi lohta.  Minä paistoin muffinseja.  Yhteistuumin kokosimme perunasalaatin.  Keitin kolme kiloa kiinteitä Nicola-perunoita.  Jussi kuori ne vähän jäähtyneinä.  Minä sekoitin kuutiopaloihin puolikkaan punasipulin, pari pientä salottisipulia, palan purjoa sekä nipun kevätsipulia.  Seuraavaksi kulhoon pääsivät maustekurkku ja omena pieninä kuutioina, purkillinen kaprista ja kunnon loraus tuoretta oliiviöljyä.

Tässä vaiheessa keittiön suurin kulho oli täpötäynnä.  Jussi keksi kumota salaatin tarjottimelle, jotta saimme sekoitettua siihen limenmehulla, suolalla ja mustapippurilla maustetun kermaviilin.  Nyt herkku saa vetäytyä huomisia nimiäisiä varten.  Vieraita on tulossa yli 20.  Arvelimme, että salaatti riittää juuri ja juuri.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.